Lastebiler

Utenfor førerhuset

Arbeid rundt Volvo FL

Tilbringer du en stor del av arbeidsdagene utenfor førerhuset? Når du henter avfall, henter varer og leverer, eller enhver virksomhet som krever mer enn bare kjøring av lastebilen, vil du ha en lastebil som tilbyr et trygt og effektivt arbeidsmiljø når du arbeider utenfor førerhuset. Se nærmere på noen av Volvo FL-løsningene som bidrar til dette.

Enkel adkomst til førerhuset

Uavhengig av førerhus, er Volvo FL en lek å komme inn i og ut av når du jobber rundt lastebilen. Jo mer du gjør dette i løpet av et skift – jo mer vil du sette pris på det.

Innstegshøyden

10- og 12-tonnsversjonene tilbyr en praktisk 17,5-tommers hjulstørrelse for praktisk innsteg. Og i de tyngre versjonene kan du velge mellom 19,5 eller 22,5 tommer.

Strøm til utstyret ditt

Går din Volvo FL på strøm eller diesel? Uansett finnes det kraftuttak å velge mellom for å overføre kraften til pumpene, tippbilen, komprimatoren, løfteren eller det verktøyet du trenger for å gjøre jobben din.

På ditt nivå

Velg luftfjæring hvis du skal tilpasse deg ulike høyder. Den elektronisk styrte fjæringen (ECS) kontrollerer luftfjæringsnivået, enten via brytere på instrumentbordet eller en kontrollenhet. Lasthåndteringen blir enklere og raskere.

Skreddersydd for spesielle bruksområder

Chassiset kan spesialtilpasses til bestemte bruksområder som avfallstransport og kraner. Komponenter som drivstofftankene og/eller AdBlue-tankene flyttes for å optimalisere chassiset.

Drivlinjealternativer

Luftkvaliteten og støynivået har mye å si for arbeidsmiljøet rundt lastebilen. Volvo FL leveres med drivlinjer som enten går på stillegående elektrisitet med null eksosutslipp, eller Euro 6-sertifisert dieselkraft.


Volvo FL-drivlinje

En perfekt match for disse transportsegmentene

Har du spørsmål?

Din lokale Volvo-forhandler vil gi deg svar. Stikk innom, ring dem eller be dem besøke deg.