Lastebiler

Volvo FL. Din varebil

Volvo FL er vår mest kompakte og smidige lastebil. Den kan skreddersys for en rekke bruksområder – fra byleveranser til lette anleggsoppdrag i byen eller avfallsinnsamling. Du har muligheten til å gå helt elektrisk eller stole på dieselteknologi. Volvo FL og tjenestene som kompletterer tilbudet er utviklet for å forbedre virksomheten din. Du får økt oppetid, effektivitet og lønnsomhet. La oss sette i gang.

Maksimal avkastning

Få mest mulig ut av energien og drivstoffet

Kraft skreddersydd for jobbene dine

Alt om drivlinjene i Volvo FL

Utenfor førerhuset

Jobbe rundt lastebilen

Raske fakta om Volvo FL

Motoreffekt: 175–280 hk
Fire førerhusstørrelser
Elektrisk, diesel
Jevnlastebil
Detaljert informasjon i spesifikasjonene

Skreddersydd for dine oppdrag

Et chassis laget for arbeid

Et stort utvalg tjenester

La virksomheten din foreta enda bedre leveranser

Få en oversikt over Volvo FL i den interaktive produktbrosjyren

En perfekt match for disse transportsegmentene

Førerhusalternativer for Volvo FL

Høydepunktene til Volvo FL

Effektalternativer

Velg mellom elektrisk drivlinje eller dieselmotor. Du kan skreddersy Volvo FL for dine oppdrag og kontrakter – selv for de strengeste forskriftene.

Effektalternativer

Smidigheten

Dette er en lastebil som er enkel og rask å manøvrere i travel bytrafikk. Den kompakte utformingen, store vindusflater og enestående sikt sørger for det.

Interiøret

Adkomsten til førerhuset

Førerhuset til Volvo FL er veldig enkelt å komme inn og ut av. Dette utgjør en stor forskjell hvis du driver med byleveranser eller henter avfall.

Eksteriøret

Tjenester som støtter virksomheten din

Gjør den til din egen. Se vårt utvalg av tilbehør

Last ned brosjyren for Volvo FL

Vanlige spørsmål om Volvo FL

Når du opererer i urbane miljøer og byer, og du prioriterer smidighet og evnen til å manøvrere gjennom travel trafikk og trange passasjer, over massiv lastekapasitet – er Volvo FL vel verdt en nærmere titt. Den er enkel å kjøre, har et lavt støynivå og lave utslippsnivåer – perfekt for bykjøring og urbane oppdrag.

I tillegg til diesel, kjører den dieseldrevne Volvo FL på alternative drivstoff som biodiesel og HVO. I tillegg finnes den helelektriske Volvo FL Electric med null eksosutslipp, stillegående drift og en rekkevidde på inntil 420 km ved vanlig drift.

Det avhenger av hvordan du skreddersyr lastebilen din – inkludert chassis og drivlinje. Den letteste Volvo FL har en totalvekt på 10 tonn, noe som gjør den ideell for byleveranser med stor kapasitet. Trenger du mer, finnes det versjoner av Volvo FL som klarer opptil 18 tonn. Skulle ikke det være nok, er det en god idé å se nærmere på en Volvo FE.

Nei, Volvo FL er optimalisert for å være en middels tung lastebil for byen og holde sin egen lastbærer. Derfor er den kun tilgjengelig som en jevnlastebil med to aksler med en totalvekt på opptil 18 tonn. Skal du trekke tilhengere eller transportere tyngre last, anbefaler vi å se nærmere på Volvo FE eller Volvo FM.

Du kan bestille din Volvo FL med mannskapsførerhuset direkte fra vår fabrikk. Dette førerhuset har plass til opptil 6 passasjerer, og en påbygger kan deretter bygge en brannbil på chassiset. Hvis du har behov for å takle tøffere terreng, er det en 4×4-versjon av Volvo FL tilgjengelig. Snakk med din lokale Volvo Trucks-forhandler for å finne en påbygger som oppfyller kravene dine.

Det er faktisk enkelt med Volvo Trucks som partner. Hvis du ønsker å gå over til elektrisk drift, kan vi tilby deg en komplett pakke med alle tjenestene og støtten du trenger for å bytte til elektromobilitet.

For disse lastebilene finnes det en rekke dieselmotorer tilgjengelig fra 210 hk til 280 hk, og det er nok til å dekke alt fra lett leveringstransport til avfallsinnsamling og lett anleggsarbeid. Volvo FL Electric tilbyr 175 hk kontinuerlig kraft, som passer utmerket for bytransport og avfallsinnsamling.

Har du spørsmål?

Din lokale Volvo-forhandler vil gi deg svar. Stikk innom, ring dem eller be dem besøke deg.