Lastebiler

Norge

×

Nyt turen

Førerhusinteriør for Volvo FE

En sjåfør som har det komfortabelt, er en mer effektiv sjåfør. Derfor har vi gjort det mer givende enn noen gang å jobbe i den nye Volvo FE. Det praktiske innsteget gjør det enkelt å komme inn i førerhuset. Når du har kommet deg inn, finner du et romslig interiør med nøye uttenkte funksjoner, som gjør lastebilen til et behagelig område hvor det er en fornøyelse å arbeide. Ta en nærmere titt

Ergonomisk tenking

Instrumenter. Girskift. Kontroller. Oppbevaring. I Volvo FE er alt du trenger for å gjøre jobben din akkurat der du trenger det, og lett tilgjengelig. Det vil si færre bevegelser for sjåføren. Mindre strekk og belastninger. Hendene er tryggere plassert på rattet og du kan holde blikket på veien.

Fire førerhusstørrelser

Velg mellom fire ulike førerhus – kort, kort med soveplass, langt og med lavt innsteg. Det lange førerhuset er vår romsligste modell, perfekt til oppdrag der du må hvilke i løpet av arbeidsdagen.

Perfekt sitteplass

Du sitter perfekt i de ergonomiske Volvo FE-setene, med solide fester, integrerte nakkestøtter og sikkerhetsbelter. Trekkmaterialet gir svært god smussbestandighet. Både førersetet og passasjersetet kan justeres for å tilpasses ulike behov.

Rent og pent

Legg på setetrekk og beskytt lastebilens originale trekk, samtidig som rengjøringen blir enklere. De er spesialdesignet av Volvo og fås i to farger.

Rikelig med plass til utstyret ditt

I dashbordet. I dørene. Over hodet ditt. Mellom setene. Når du ser deg rundt i førerhuset i Volvo FE, oppdager du massevis av oppbevaringsplass. Du kan legge til enda mer.

Finjustert 

360° oversikt over interiøret

Under finner du en interaktiv oversikt over interiøret. Klikk på tekstboksene for å lese mer. Klikk på Fullskjermvisning for å få en enda bedre opplevelse. De beskrevne egenskapene og funksjonene er generelle, og kan avvike fra din lastebil.

Hold deg avslappet

Opplev den ergonomiske tenkingen selv. Din lokale Volvo Trucks-forhandler vil mer enn gjerne vise deg førerhuset i Volvo FE.