Lastebiler

Velkommen på jobb

Førerhusinteriør for Volvo FE

Førerhusinteriøret i Volvo FE tilbyr et flott arbeidsmiljø for travle fagfolk i byen. Uansett hvilket førerhus du velger, gjør det praktiske innsteget det enkelt å komme inn. Når du først er inne, gjør et romslig interiør med velutstyrte funksjoner det til et flott sted å jobbe.

God sikt over alt

Den lave kjørestillingen, den store frontruten og de ekstra vinduene i dørene gjør at du får god kontakt med miljøet rundt kjøretøyet. Den gode sikten nær og rundt kjøretøyet gjør at Volvo FE er svært trygg i bymiljøer.

Ekstra vinduer og sikt

Bestill din Volvo FE med ekstravinduer i nedre del av dørene og bak dørene. De perfeksjonerer oversikten over området nær lastebilen din ytterligere.

Fordeler med et førerhus med lavt innsteg

Førerhuset til Volvo FE med lavt innsteg er utformet for enklere operasjoner med hyppige start og stopp – som avfallshenting, leveringstransport og anleggsarbeid. Med et behagelig lavt innsteg og en dør som åpner seg 90 grader ned til 440 mm, kan du gå inn og ut på enkelt vis. Resultatene er mindre belastning og tretthet samt forbedret produktivitet.

To eller fire seter?

Førerhuset med lavt innsteg kommer i to versjoner. Gjennomgangsversjonen tilbyr et flatt gulv gjennom førerhuset og en kapasitet på opptil fire seter. Hvis du klarer deg med ett passasjersete, finnes en versjon med luftfjæret passasjersete og en motortunnel. Det er et godt valg for byleveranser og anleggsarbeid.

Foldedør på passasjersiden

Førerhuset med lavt innsteg fås med vanlig dør eller foldedør på passasjersiden. Foldedøren gir bred åpning og lavt innsteg, noe som bidrar til tryggere og mer praktisk adkomst i sterkt trafikkerte miljøer.

Ergonomisk tenking

Instrumenter, girskift, kontroller og oppbevaring. I Volvo FE er alt du trenger for å gjøre arbeidet akkurat der du forventer at det skal være. Det vil si færre bevegelser for sjåføren. Mindre strekk og belastninger. Så hendene dine bruker mer tid på rattet, og du kan holde øye med hva som skjer rundt lastebilen din.

Perfekt sitteplass

Du sitter perfekt i de ergonomiske Volvo FE-setene med integrert nakkestøtte og sikkerhetsbelte. Trekkmaterialet gir svært god smussbestandighet. Både førersetet og passasjersetet kan justeres for å tilpasses ulike behov.

Har du spørsmål?

Din lokale Volvo-forhandler vil gi deg svar. Stikk innom, ring dem eller be dem besøke deg.