Lastebiler

Utenfor førerhuset

Arbeid rundt Volvo FE

Når en stor del av arbeidsdagene tilbringes utenfor førerhuset, vil du ha en lastebil som tilbyr et trygt og effektivt arbeidsmiljø rundt lastebilen. Se nærmere på noen av Volvo FE-løsningene som bidrar til dette.

Enkel adkomst til førerhuset

Uavhengig av førerhusversjon, er Volvo FE enkel å gå inn og ut av når du jobber rundt lastebilen. Jo mer du gjør dette i løpet av et skift – jo mer vil du sette pris på det.

Tilgang til utstyret ditt

Utstyr din Volvo FE med to separate verktøykasser for å oppbevare lasteremmer og annet utstyr du trenger når du arbeider utenfor førerhuset. Den minste utgaven har et volum på 55 liter, mens den store rommer 125 liter.

Strøm til utstyret ditt

Går din Volvo FE på strøm eller diesel? Uansett finnes det kraftuttak å velge mellom for å overføre kraften til pumpene, tippbilen, komprimatoren, løfteren eller det verktøyet du trenger for å gjøre jobben din.

På ditt nivå

Velg luftfjæring hvis du skal tilpasse deg ulike høyder. Den elektronisk styrte fjæringen (ECS) kontrollerer luftfjæringsnivået, enten via brytere på instrumentbordet eller en kontrollenhet. Lastingen går uansett enklere og raskere.

Skreddersydd for spesielle bruksområder

Chassiset kan spesialtilpasses til bestemte bruksområder som avfallshenting, tank og kran. Komponenter som drivstofftankene og/eller AdBlue-tankene flyttes for å optimalisere chassiset.

Drivlinjealternativer

Luftkvaliteten og støynivået utenfor førerhuset har mye å si for arbeidsmiljøet rundt førerhuset. Volvo FE kommer med drivlinjer som enten er elektriske og stillegående uten utslipp eller er Euro 6-sertifisert dieseldrevet.

Drivlinje Volvo FE

En perfekt match for disse transportsegmentene

Har du spørsmål?

Din lokale Volvo-forhandler vil gi deg svar. Stikk innom, ring dem eller be dem besøke deg.