Lastebiler

Norge

×
Får jobben gjort – uansett veiforhold

Får jobben gjort – uansett veiforhold

Volvo FL 4 x 4

Volvo FL er nå tilgjengelig med firehjulsdrift. Den er like smidig og lettkjørt som 4 x 2-versjonen. Bare med bedre veigrep og større bakkeklaring, slik at du kan kjøre den på alle typer veier, under alle slags forhold. Noe som gjør den ideell til et stort utvalg bruksområder.

Volvo FL 4x4 sideview cab

Bedre veigrep

Ujevne grusveier? Snødekte veier? Kjøring i terreng? Volvo FL 4 x 4 gir deg veigrepet du trenger. Den drevne forakselen og den nye bakakselen har begge navreduksjon. Velg konfigurasjonen med ett dekk og støtfanger i stål for å manøvrere i utfordrende terreng og hellinger på opptil 60 %. Så selv i virkelig tøffe situasjoner er det bare å trykke på en knapp, så aktiveres det laveste giret på fordelingsgirkassen.

Volvo FL 4x4 lower sideview

Bedre klaring

Med chassiset som er XX høyt gir Volvo FL 4x4 deg overlegen bakkeklaring, slik at det er mindre sannsynlig at du blir sittende fast eller ødelegger lastebilen når du kjører i ulendt terreng. Det er ca. 330 mm bakkeklaring foran. Bak får du opptil 320 mm klaring. Det er en økning på henholdsvis 60 mm og 100 mm i forhold til standardutgaven av Volvo FL. Den overlegne bakkeklaringen gir deg også en 25-graders angrepsvinkel – som virkelig hjelper når du skal klatre bratte stigninger eller forsere hindre. Den robuste fronten tåler også en trøkk.

Tilpasset dine behov

Alle førerhusstørrelser er tilgjengelige for Volvo FL 4x4, til og med mannskapsførerhuset. Du kan også velge automatgir med terrengmodus. Eller enkeltmonterte terrengdekk. Du har mange alternativer når du skal gjøre Volvo FL 4×4 til et perfekt verktøy for deg.

Nøkkelspesifikasjoner

  14 tonn 16 tonn 12 tonn
Chassishøyde XX-høy XX-høy XX-høy
Forakseltrykk 5.6 t 5.6 t 5.6 t
Bakakseltrykk   7.4 t 9.2 t 10.9 t
Motor D8K250 eller D8K280 (Euro 6)
Girkasse ZTO1006*
Bakaksel RSH1140C
Dekk 275-70R22.5", 10R22.5" eller 11R22.5"
Førerhus Kort førerhus, komfortførerhus eller mannskapsførerhus

 

* AL306 (automatisk) er tilgjengelig som tilvalg

Lyst til å kjøre hvor som helst?

Besøk din lokale Volvo Trucks-forhandler og opplev det fulle potensialet til Volvo FL 4 x 4 selv.

Volvo FL – funksjoner

Volvo FL – funksjoner