Lastebiler

Norge

×
En Volvo FH med 20 % lavere miljøpåvirkning.

En Volvo FH. Men med 20 % lavere CO2-utslipp

Gassdrevet Volvo FH

En lastebil for tung regional- og langtransport. Med den samme kjørbarheten og ytelsen som du kjenner fra Volvo FH. Men med lavere miljøpåvirkning samt mulighet for reduserte drivstoffkostnader. Du trenger ikke å gå på kompromiss med verken kjørbarhet eller produktivitet.

Euro 6 trinn D ● 420 hk / 2100 Nm eller 460 hk / 2300 Nm ● I-Shift ● Trekkvogn eller jevnlastebil ● 4×2, 6×2 eller 6×4 ● Rekkevidde på opptil 1000 km

Fem gode grunner til å velge Volvo FH LNG

Det finnes ikke tilsvarende lastebiler på markedet. Finn ut hva som gjør den unik, og hvorfor den er et utmerket valg både for bedriften din og miljøet.

Skill deg ut fra konkurrentene dine

Krever kundene dine bærekraftig transport? Bra. Med Volvo FH LNG kan du umiddelbart redusere CO2-utslippene med 20 %*. Du trenger ikke en gang gå på kompromiss med verken lastekapasitet, produktivitet eller konkurransedyktighet.

Skaff deg en solid løsning

Motoren er hjertet i enhver lastebil. Den gassdrevne motoren er basert på den toppmoderne D13K-motoren vår. Men vi har tatt den et steg videre – med innovative løsninger for å drive den med gass. Og resultatet? G13C-motoren, som yter like bra som dieselmotorer. Du kan også forvente de samme serviceintervallene og den samme ytelsen og påliteligheten.

Reduser drivstoffkostnadene

Volvos gassdrevne lastebiler er like drivstoffeffektive som de tilsvarende dieselmodellene våre. Imidlertid er LNG ofte billigere, noe som gjør det mulig å redusere drivstoffkostnadene.

* Dette gjelder utslipp fra kjøretøyet under bruk, såkalt «tank til hjul».

Hvordan fungerer det?

Det å bruke gassdrevne kjøretøy hadde ikke bare vært til stor hjelp for miljøet. Det hadde også vært nyttig for bedriften vår, siden det reduserer de direkte og indirekte kostnadene.
Samfunnet krever renere alternative drivstoff. LNG kan være både en umiddelbar løsning og en langtidsløsning med betydelig mindre miljøpåvirkning.

Mot nullutslipp

Energieffektivitet og alternative drivstoff er svært viktige deler av strategien vår for overgang til bærekraftig transport. Med gassdrevne Volvo FH LNG kan CO2-utslippene reduseres med 20 %* umiddelbart. Og muligheten til å bruke bio-LNG kan potensielt eliminere utslippene helt. Med denne lastebilen åpnes det langtidsmuligheter for å gå over til fornybare drivstoff – noe som gjør oss mindre avhengig av fossile drivstoffkilder.

Alt dette er viktige steg på veien mot målet vårt om nullutslipp av CO2 og transport som er bærekraftig både for miljøet og bedriften din. Lær mer om ambisjonene våre med alternative drivstoff.

* Dette gjelder utslipp fra kjøretøyet under bruk, såkalt «tank til hjul».

Lær mer om ambisjonene våre med alternative drivstoff 

Reduser miljøpåvirkningen

Med kalkulatoren vår for beregning av miljøpåvirkning kan du se hvor mye du kan redusere den negative påvirkningen på planeten vår med ved hjelp av LNG-motorene våre, som yter like bra som dieselmotorer.

Hold deg oppdatert om gassdrevne Volvo FH LNG

Den lokale Volvo Trucks-forhandleren holder deg gjerne oppdatert om siste nytt innen gassdrevne lastebiler i landet ditt.