Lastebiler

×

Den gassdrevne Volvo FH LNG for langtransport

Volvo FH LNG er en lastebil for tung regional transport og langtransport. Den kjøres og fungerer akkurat som den Volvo FH du kjenner som den ultimate langtransportopplevelsen. Men med lavere CO2-utslipp og muligheten til å redusere drivstoffkostnadene.

Ytelse til behovene dine

Det gassdrevne drivverket er basert på den anerkjente motorteknologien som brukes i Volvo FH. Og du får den samme ytelsen – men med opptil 20 % lavere CO2-utslipp*. Du kan velge mellom 420 hk eller 460 hk, så du trenger ikke gå på akkord med noe.

Reduser drivstoffkostnadene

Volvo FH LNG tilbyr samme drivstoffeffektivitet som den dieseldrevne Volvo FH. Imidlertid er LNG ofte billigere, noe som gjør det mulig å redusere drivstoffkostnadene.

Passer til ditt utvalg

Rekkevidden er ofte kritisk når det gjelder tunge gassdrevne kjøretøy. Motorene våre er effektive, og kombinert med LNG, sikrer de en rekkevidde som er egnet til regional transport og langtransport. Velg blant tre ulike tankstørrelser for å optimalisere lastebilen for en rekkevidde på opptil 1000 km.

Solid teknologi

G13C-motorene i Volvo FH LNG er basert på våre toppmoderne D13K-motorer. Motoreffektiviteten er like bra som dieselmotorer. Du kan også forvente de samme serviceintervallene og den samme ytelsen og påliteligheten. 

* Dette dekker utslippene fra kjøretøyet under langtransport, det såkalte «tank til hjul», sammenlignet med en lastebil som bruker europeisk standarddiesel.

** Faktisk drivstofføkonomi og rekkevidde for LNG-lastebiler kan variere avhengig av mange faktorer, som kjørehastighet, bruk av cruisekontroll, kjøretøyspesifikasjon, last, faktisk topografi, sjåførens erfaring, vedlikehold av kjøretøy, værforhold, trykk på LNG-tankstasjoner og temperaturstatus.

Det å bruke gassdrevne kjøretøy hadde ikke bare vært til stor hjelp for miljøet. Det hadde også vært nyttig for bedriften vår, siden det reduserer de direkte og indirekte kostnadene.

Hold deg oppdatert om gassdrevne Volvo FH LNG

Den lokale Volvo Trucks-forhandleren holder deg gjerne oppdatert om siste nytt innen gassdrevne lastebiler i landet ditt.