Lastebiler

Norge

×

Maksimal avkastning

VOLVO FH – DRIVSTOFFEFFEKTIVITET

Drivstoffeffektivitet handler om å ha kontroll over drivstoffkostnadene og miljøbelastningen. Men først og fremst handler det om å få mest mulig ut av hver eneste dråpe. Ikke gå på kompromiss med produktiviteten. Med Volvo FH kan du velge mellom et bredt spekter av muligheter for å skreddersy den ideelle løsningen for deg. Våre drivlinjer er konstruert for å spare drivstoff og gi høy ytelse. Utover det er det enda flere løsninger tilgjengelig for Volvo FH som er konstruert for å få drivstoffregningene dine til å reduseres ytterligere. 

Motorer som innfrir

Alle våre diesel- og gassdrevne motorer er nøye konstruert for å spare drivstoff uten at det går ut over ytelsen. De tilbyr en unik kjørbarhet som også mestrer stigninger i toppgir uten at det går utover hastigheten eller drivstofforbruket.

I-See – du ser at drivstoffutgiftene blir lavere

I-See er en cruisekontroll som forstår kjørerutene dine for å spare drivstoff. Løsningen bruker informasjon om topografien til å regulere hastigheten og girskiftene på den mest drivstoffeffektive måten. 

Mer om I-See 

Utveksling for dine oppgaver

Bakakselen er det siste leddet i en effektiv kjede. Ved å utstyre bakakselen med den rette utvekslingen for langtransport fungerer den perfekt sammen med motoren og drivlinjen. Og resultatet? Resultatet er lavere turtall. Mer komfortabel kjøring. Og bedre drivstoffeffektivitet.

Jevn fart med I-Cruise

Intelligent cruisekontroll. I-Cruise justerer farten din for å holde drivstofforbruket nede. Dette gir ikke bare økt produktivitet gjennom å opprettholde en høy gjennomsnittshastighet. Det bidrar også til tryggere og mer komfortabel kjøring.

Rull lett

Med riktige dekk, riktig lufttrykk og riktig justerte hjul og aksler kan du redusere drivstofforbruket merkbart. Våre undersøkelser for Europa viser at to av tre lastebiler har feiljustert aksel- og hjulstilling. Det er derfor mye å hente på små justeringer.

Dynafleet – spor drivstoffeffektiviteten

Bli kjent med vårt flåtestyringssystem. Følg ytelsen til lastebilene og sjåførene i sanntid, og vis automatisk genererte drivstoffrangeringer. Deretter kan du sammenligne, oppdage trender og implementere lønnsomme, drivstoffbesparende endringer.

Utforsk Dynafleet

Sjåføropplæring – små endringer, store besparelser

Vårt kurs for effektiv kjøring hjelper deg med å få mest mulig ut av hver eneste dråpe drivstoff. Den dokumentert tilnærmingen til Volvo Trucks Sjåføropplæring skaper drivstoffeffektive kjøremønstre og bærekraftige, langsiktige besparelser – og er mest effektiv sammen med Dynafleet-rapportene.

Volvo sjåføropplæring 

FÅ MEST MULIG UT AV DRIVSTOFFET

Forhandleren din kan hjelpe deg med å få mest mulig ut av hver dråpe.