Lastebiler

Volvo FH – den ultimate langtransportopplevelsen

For livet på veien vil du ha en lastebil som holder deg trygg og komfortabel på de lengste strekningene. Volvo FH er et langtransportikon som optimaliserer driftstid og drivstoffeffektivitet, og tilbyr et utmerket sjåførmiljø. Volvo FH er, enkelt sagt, bedre enn noen gang.

Maksimal avkastning

Få mest mulig ut av drivstoffet

Kraft skreddersydd for oppdraget ditt

Alt om drivlinjene i Volvo FH

Neste trinn i evolusjonen

Den stadig skiftende konstanten i langtransport

Raske fakta om Volvo FH

Motoreffekt: 420–540 hk
Fem førerhusstørrelser
Diesel, biodiesel, HVO, biogass og elektrisk
Trekkvogn eller jevnlastebil
Detaljert informasjon i spesifikasjonene

Tilpasset for produktiviteten din

Et chassis laget for arbeidet ditt

Et stort utvalg tjenester

Få enda mer ut av driften

Få en oversikt over Volvo FH i den interaktive produktbrosjyren

Testtur med nye Volvo FH

Bli med på en testtur med nye Volvo FH og få tips og triks om noen av de nye funksjonene i de nye modellene. 

Førerhusalternativer for Volvo FH

Volvo FH – høydepunkter

Hva sier folk om Volvo FH?

Vi kjøpte våre første Volvo-lastebiler på starten av 80-tallet – to Volvo-lastebiler som jeg kjørte selv. Vi valgte Volvo på grunn av den høye kvaliteten, og vi er veldig fornøyde med lastebilenes ytelse. Volvo er nå en del av tradisjonen vår.

Tjenester som støtter virksomheten din

Tilbehør til lastebilen din

Gjør den til din egen

Vanlige spørsmål om Volvo FH

De fleste av våre kunder som jobber med langtransport, velger Volvo FH. Men den er også populær for tømmer- og anleggstransport. Volvo FH er et utmerket valg for krevende oppdrag der du trenger en kraftig drivlinje og setter pris på et romslig og komfortabelt førerhus.

Hvis du vil, kan du få Volvo FH med en solid boggi med tandemdrift. Den tilbyr en flott kombinasjon av lastekapasitet, trekkraft og drivstoffeffektivitet – spesielt med tandemakselløft. Den vil ta deg langt under tøffe forhold. Hvis du imidlertid trenger en drevet foraksel, anbefaler vi at du ser nærmere på Volvo FMX.

Det kommer an på hvor høy du er. Globetrotter-førerhuset har en maksimal ståhøyde på 205 cm, men hvis du prioriterer plass, bør du velge Globetrotter XL- eller Globetrotter XXL-førerhuset. De har begge en ståhøyde på 220 cm. Sistnevnte tilbyr en bredere seng og er vårt mest romslige valg.

Behagelig. Du vil ha god plass, en komfortabel seng og et behagelig klima uansett utetemperatur. Selv om du bruker mye strømkrevende utstyr, er det ingen grunn til å bekymre deg for batteristatusen morgenen etter, siden du kan få Volvo FH med doble batterier og separate kretser for bofunksjoner og motoren.

Ja, det kan du! Alle våre D13-motorer kan kjøres på HVO, og noen av dem kjører på biodiesel. Utover det tilbyr vi to motorer som kan kjøre på flytende naturgass eller biogass (LNG), noe som vil redusere miljøbelastningen din betraktelig.

BLI KJENT MED VOLVO FH HOS FORHANDLEREN DIN

Har du spørsmål? Vil du snakke med noen om din fremtidige lastebil? Eller vet du at du er klar til å oppgradere til nye Volvo FH?