Lastebiler

Volvo FE. Kompakt, men allsidig

Volvo FE kan tilpasses de aller fleste jobber. Byleveranser, renovasjon, anleggsarbeid eller offentlig service og nyttetransport. Den tilbyr høy lastekapasitet og muligheten til å gå på strøm eller dieselteknologi. Lastebilen og de tilpassede tjenestene er konstruert for å forbedre virksomheten din. Du får økt oppetid, effektivitet og lønnsomhet. Denne lastebilen er klar for innsats.

Maksimal avkastning

Få mest mulig ut av energien og drivstoffet

Kraft skreddersydd for jobbene dine

Alt om drivlinjene i Volvo FE

Utenfor førerhuset

Jobbe rundt lastebilen

Raske fakta om Volvo FE

Motoreffekt: 250–350 hk
Fire førerhusstørrelser
Elektrisk eller diesel
Trekkvogn eller jevnlastebil
Detaljert informasjon i spesifikasjonene

Skreddersydd for dine oppdrag

Et chassis laget for arbeid

Et stort utvalg tjenester

La virksomheten din foreta enda bedre leveranser

En perfekt match for disse transportsegmentene

Førerhusalternativer for Volvo FE

Høydepunkter med Volvo FE

Drivlinjealternativene

Velg mellom elektrisk drivlinje eller dieseldrivlinjer. Du kan skreddersy Volvo FE for dine oppdrag og kontrakter – selv for de strengeste forskriftene.

Drivlinjealternativene

Førerhus med lavt innsteg

Enkel inn- og utstiging av førerhuset gjennom foldedører, og den beste sikten du noensinne har hatt.

Førerhus med lavt innsteg

Lastekapasiteten

Volvo FE-chassiset er lett og sterkt og kan optimaliseres for virkelig høy nyttelast i 6×2 tippbilkonfigurasjon.

Lastekapasiteten

Tjenester som støtter virksomheten din

Gjør den til din egen. Se vårt utvalg av tilbehør

Last ned brosjyren for Volvo FE

Vanlige spørsmål om Volvo FE

Hvis du opererer i urbane miljøer og rangerer smidighet høyt, samtidig som du trenger høy lastekapasitet – ta en titt på Volvo FE. Den er lett å kjøre og kan transportere imponerende mye. Den er perfekt for leveranser, avfallsinnsamling og anleggstransport.

Det er mye å velge i. I tillegg til diesel, kjører Volvo FE på alternative drivstoff som biodiesel og HVO. Du får også den helelektriske Volvo FE Electric med null eksosutslipp, stillegående drift og en rekkevidde på inntil 300 km ved vanlig drift.

Det kommer an på hvordan du skreddersyr chassis og hva slags lastebærer du har. Den mest robust spesifiserte Volvo FE med tandemdrevet boggi tilbyr en totalvekt på 32 tonn. Kombinert med et lett chassis og førerhus er dette en flott kombinasjon for en kompakt lastebil med høy lastekapasitet

Ja, det kan du. Den er tilgjengelig som en toakslet trekkvogn som egner seg for å trekke tilhengere når lav vekt er prioritert over høy lastekapasitet, med høyere gjennomsnittshastighet og komfort for overnatting.

Volvo FE med førerhus med lavt innsteg er et utmerket valg når sjåførene går mye inn og ut av førerhuset – som ved avfallsinnsamling og leveringstransport. Innstegshøyden er så lav som 440 mm og det er to versjoner tilgjengelig. En med gulv med gjennomgang og opptil fire seter, og en med to seter og motortunnel.

Med Volvo FE Electric er det enkelt når du har Volvo Trucks som partner. Hvis du ønsker å gå over til elektrisk drift, kan vi tilby deg en komplett pakke med alle tjenestene og støtten du trenger for å bytte til elektromobilitet.

Utvalget av dieselmotorer strekker seg opp til 350 hk og 1400 Nm, som holder i massevis. Og hvis du velger elektrisk drift, får du 300 hk og maksimalt dreiemoment tilgjengelig umiddelbart.

Har du spørsmål?

Din lokale Volvo-forhandler vil gi deg svar. Stikk innom, ring dem eller be dem besøke deg.