Lastebiler

Volvo Aero-serien. Utvidet.

Vi presenterer vår mest drivstoffeffektive lastebil til nå. Den strømlinjeformede silhuetten, med en utvidet front og kameraspeil, gir den ikke bare en karakteristisk utseende, men bidrar også til betydelige energibesparelser. Tiår med banebrytende nyskapninger innen effektivitet, komfort og sikkerhet, sammen med omfattende forskning, utvikling og testing, har ført oss hit: den nye Volvo Aero-serien.

Inntil 5 % mer drivstoffbesparelse

Den nye, aerodynamisk utformede og forlengede fronten og kameraspeilene, sammen med intelligente designfunksjoner som bedre tetning av panelskjøter, nytt område rundt skiltet og øvre del av sideskjørtet, reduserer luftmotstanden betraktelig – noe som fører til en reduksjon i drivstofforbruket for Volvo FH Aero på inntil 5 %*.

 

Les mer om utviklingen bak

Kontakt oss angående Aero‑serien

Personvern

Du må samtykke i at vi kan kontakte deg.

Forbedre energieffektiviteten enda mer

Volvo FH Aero og Volvo FH16 Aero er designet for effektiv kjøring i høye hastigheter, uansett om du velger elektrisk, gassdrevet eller dieseldrevet drivlinje. I tillegg til den nye, aerodynamiske og forlengede fronten og kameraspeilet, kan de nye skivebremsene uten unødig friksjon, forbedret I-See og anerkjente I-Save spare energi og redusere CO2-utslippet ditt ytterligere.

Skreddersydd for rutene dine med I-See

I-See tilpasser hastighet, girskift, utrulling og motorstopp til den faktiske ruten når du kjører med cruisekontroll. Den forbedrede I-See-funksjonen vurderer nå også kommende topografi, svinger, rundkjøringer og trafikkinformasjon i sanntid. Dette betyr at du kan bruke cruisekontrollen i enda flere situasjoner for å forbedre drivstoffeffektiviteten når du først er på veien.

Bli kjent med I-See

Kameraspeil

Systemet med kameraspeil består av tre kameraer. Ved å fjerne speilene økes den direkte sikten siden det ikke er noen speilhus som sperrer for sikten din. Kameraspeil forbedrer sikten bakover ytterligere under regnfulle og tåkete forhold og minimerer forstyrrelser forårsaket av direkte sollys. Det hele bidrar til en bedre kjøreopplevelse.

Forbedret sikt

Systemet med kameraspeil består av tre kameraer. Ved å fjerne de konvensjonelle speilene får du bedre direkte sikt. I tillegg forbedrer kameraspeil sikten bakover under regnfulle og tåkete forhold og minimerer forstyrrelser forårsaket av direkte sollys. Det hele bidrar til en bedre kjøreopplevelse.

 

Forbedret kjøreopplevelse

Se frem til lange ruter og nyt ekte kvalitetstid i førerhuset. Det intuitive sjåførgrensesnittet, det nye infotainmentsystemet og lydsystemet gir en komfortabel opplevelse enten du kjører eller hviler. Alt er lett tilgjengelig.

Volvo Aero-serien. Extended.

Volvo Aero-serien er utformet for å spare energi og består av forskjellige drivlinjer og førerhusdesign for å levere den lastebilen som passer best for virksomheten din. Velg mellom dieseldrevne, elektriske og gassdrevne drivlinjer og skreddersy din Volvo for virksomheten din, slik at du får både komfort på veien og smarte funksjoner for å forbedre produktiviteten.

Ikke gå glipp av viktige nyheter – registrer deg for oppdateringer.

* Faktisk drivstofføkonomi kan variere avhengig av mange faktorer, som kjørehastighet, bruk av cruisekontroll, kjøretøyspesifikasjon, last, faktisk topografi, sjåførens erfaring, vedlikehold av kjøretøy og værforhold.

 

Funksjonene som er avbildet, er kanskje ikke standard eller tilgjengelige for alle utstyrsnivåer og drivlinjealternativer.

Kjør ut på veien med mindre luftmotstand

Lær mer om vår nye utvidede familie og hvordan et aerodynamisk design kan utgjøre en forskjell for virksomheten din.