Lastebiler

Sikkerhet i alle retninger

Sjåførassistentsystemer fra Volvo Trucks

Sikkerhet er sentralt i Volvo Trucks' arv og er en viktig del av vår identitet. Vi ser på sikkerhet fra ulike perspektiver, både inne i og utenfor lastebilen, for å bevege oss mot vår visjon om null ulykker. Nå introduserer vi en rekke nye og oppdaterte aktive sikkerhetssystemer i lastebilene våre som beskytter både sjåfører og andre trafikanter. Det er på tide å heve trafikksikkerheten enda et hakk!

Ekstra øyne rundt lastebilen

Myke trafikanter kan uventet dukke opp og være vanskelige å oppdage. Funksjoner som varsler lastebilsjåfører om andre trafikanter, kan ha stor innvirkning på sikkerheten.

Front Short Range Assist varsler sjåføren om trafikanter i umiddelbar nærhet foran lastebilen.

Varsel om døråpning advarer sjåføren om trafikanter i risikoområdene ved siden av lastebilen når førerhusdørene åpnes.

Støtte for å unngå sidekollisjoner varsler sjåføren når han forsøker å svinge eller skifte fil og andre trafikanter oppdages ved siden av lastebilen.

7 måter å forbedre sikkerheten på

Det kan være stressende å sitte bak rattet – det krever raske beslutninger og riktig hjelp til rett tid. Her er syv nye eller oppdaterte støttesystemer som er der for å hjelpe sjåfører med å ta trafikksikkerheten til neste nivå. Designet for å være enkle å bruke og der når det trengs. Ta en titt.

Gjør deg klar for fremtiden. Lær mer om sikkerhetsfunksjonene våre.

Klar for neste nivå?

Din lokale forhandler kan hjelpe deg med å få mest mulig ut av sikkerhetsnyhetene i din virksomhet.

Mer om sikkerhet