Verktøy som gjør at du bruker mindre tid på planlegging og administrering

Forenkle planleggingen

Med Sjåførtider bruker du mindre tid på planlegging og administrasjon. Du kan se hvor mye tid sjåførene bruker på nye oppdrag, basert på arbeidstidsreguleringene. Detaljene om kjøring, hvile og lossing går 30 dager tilbake, noe som gjør fakturering og beregning av sjåførlønninger enklere.

Nedlasting av fartsskriverdata

Sjåførtider er raskt og effektivt, og lar deg laste ned data om sjåføraktiviteter fra kontoret – uansett hvor lastebilen og sjåføren befinner seg. Lange, manuelle nedlastinger er et tilbakelagt stadium.

Hvis du for eksempel sparer 20 minutter per nedlasting av fartskriverdata for en flåte på 40 lastebiler, sparer du 13 timer per måned. Det betyr én ekstra måned per år som kan brukes til noe mer produktivt.

Johan Östberg

Produktspesialist hos Volvo Trucks

Nøkkelinformasjonen holder deg oppdatert

Enkelt, tydelig og korrekte kjøretider.

Forskrifter for sjåførtider, arbeidstider, styring av hvileperioder og mer. Dynafleet holder øye med alle sjåføraktivitetene ved å vise viktig informasjon på skjermen og i sjåføraktivitetsrapportene. Støttefunksjonen for sjåførtider i førerhuset hjelper sjåføren å overholde reglene for kjøretid og hviletid.

Viktigste fordeler

  • Automatisk nedlasting av fartsskriverminnedata og digitale sjåførkortdata. Alle dataene lagres i Dynafleet og er tilgjengelig når som helst
  • Sjåførtidprognosene følger med på sjåførtidene og varsler flåtesjefen før eventuelle overtredelser
  • Gir grunnlag for fakturering og beregning av sjåførlønninger
  • Det er enklere å administrere og overholde bestemmelsene for kjøre- og hviletid
  • Planlegging og administrative oppgaver forenkles
VT

Tiden er inne

Din lokale Volvo Trucks-forhandler hjelper deg å finne ut hvilke Dynafleet-tjenester som passer for deg.

Finn nærmeste forhandler