Lastebiler

Sjåførtider

Få mer ut av sjåførenes tilgjengelige arbeidstid. Med Sjåførtider kan du se hvilken sjåfør som egner seg best til et nytt oppdrag, hvem som bør hvile, og hvem som bør ta kvelden. Med enkel tilgang til denne informasjonen i Volvo Connect kan du øke inntjeningen med samme lastebilkapasitet. Med Sjåførtider kan du også laste ned data eksternt fra sjåførkortet og fartsskriverminnet direkte til kontoret, slik at du enkelt kan overholde EU-lovgivningen. 

Viktige fordeler

Gjør det enklere å overholde EU-lovgivningen.

Data fra sjåførkortet og fartsskriveren lastes ned automatisk.

Se gjenværende kjøretid og hviletid.

Fakturering og lønnsutbetaling blir enklere.

Du mottar varsler før det skjer overtredelser.

Sjåførtider-støtten hjelper sjåfører med å følge loven.

Finn ut mer om Sjåførtider nedenfor. Du kan også besøke Volvo Connect-markedsplassen eller kontakte forhandleren din for å få mer informasjon.

Overhold EU-lovgivningen om kjøretid og hvileperioder

Sjåførtider gjør det enkelt å overholde arbeidstidsdirektivet for veitransport og EU-lovgivningen om kjøretid og hvileperioder. Tjenesten viser sjåfører og transportplanleggere hvor mye tid som gjenstår til obligatorisk pause eller hvile, og den sender ut varsler før overtredelser inntreffer.
 

Fjernnedlasting av fartsskriverdata

Sjåførtider er raskt og effektivt og lar deg laste ned fartsskriverdata fra kontoret – uansett hvor lastebilen og sjåføren befinner seg. Dette gjør det enkelt å ha oppdaterte logger. Lange, manuelle nedlastinger er et tilbakelagt stadium.

 

Automatisk, daglig fjernnedlasting av ferdsskriverdata reduserer både flåteadministrasjonen og risikoen for å gå glipp av en nedlasting betydelig.

Rask tilgang i Volvo Connect-appen

Du finner også Sjåførtider i Volvo Connect-appen. Dette gjør at både flåtesjefer og sjåfører raskt og enkelt kan følge opp sjåførenes aktiviteter og se hvor mye tid som gjenstår av arbeidsdagen.

Enkelt. Tydelig. Og fullstendig lovlig.

Forskrifter om kjøretid, arbeidstid, styring av hviletid med mer. Sjåførtider gir deg oversikt over alle sjåføraktiviteter ved å vise den viktigste informasjon på skjermen og i sjåføraktivitetsrapportene. Støttefunksjonen for sjåførtider i førerhuset hjelper sjåføren å overholde reglene for kjøretid og hviletid.

Kom i gang med Connect

Klar til å komme i gang med Volvo Connect? Eller har du spørsmål om en av tjenestene? Din lokale forhandler kan hjelpe deg.