Lastebiler

Finn ut mer om hvordan vi støtter dette segmentet, i den interaktive segmentbrosjyren

Tøffe forhold krever robust utstyr

Gruvedrift og steinbruddstransport

Bratte stigninger, rett ned, skarpe svinger og trange steder med en lastebil lastet til det maksimale – alt krever maksimal konsentrasjon og kontroll fra din side. Vi er der for å støtte deg slik at du kan opprettholde en produksjonsflyt selv når forholdene er krevende.

Volvo Trucks-funksjoner for din virksomhet

Utforsk løsningene som er laget for å gjøre livet enklere og virksomheten din enda bedre.

38 tonns boggi
Ser du etter en holdbar løsning for å maksimere produktiviteten din ved å kunne bære mer last?

Den robuste fronten
Konstruert for røff bruk i utfordrende terreng.

I-Shift med krabbegir
Få utmerkede startevner, selv når du er fullastet – og få full kontroll over kraften i svært lave hastigheter.

Lastebiler med fem aksler (fra fabrikk)
Vi bygger din Volvo-lastebil på fabrikken med opptil fem aksler i enten 10×4- eller 10×6-konfigurasjon for å kunne ta enorm nyttelast selv uten henger.

Trekkraft når du trenger det mest
Ta kontroll over trekkraften og produktiviteten. Differensialsperrene styres enkelt via et brukervennlig grensesnitt. Hvis lastebilen har drift på foraksel, kobles den automatisk inn når du trenger den, og kobles fra når du ikke gjør det.

Volvo Dynamic Steering slik du liker det
Er du på utkikk etter utmerket manøvreringsevne, kombinert med mindre belastning på skuldrene? Se nærmere på Volvo Dynamic Steering.

Førerhus for underjordisk gruvedrift
Våre lave, lange førerhus passer perfekt under bakken der høyden er begrenset. Du kan til og med få beskyttelse mot fallende objekter og takluke i stål i stedet for glasstak.

Volvo serviceplanlegging
Havari og hastereparasjoner går ut over driftstiden og inntektene. Proaktiv service og forebyggende vedlikehold er redningen. Det lønner seg å planlegge. Det beste av alt er at vi gjør det for deg. En Volvo serviceplan er laget spesielt for lastebilen og virksomheten din. Driftstiden din blir optimalisert, og den er også helt gratis.

Anbefaling fra kunde

Vi vet aldri hva som kommer. Bakken beveger seg, og ting kan endre seg fra ett sekund til det neste

Baner du ny vei?

Snakk med din lokale Volvo Trucks-forhandler for å finne den beste løsningen for din gruvedrifts- og steinbruddtransportvirksomhet.