Lastebiler

Finn ut mer om hvordan vi støtter dette segmentet, i den interaktive segmentbrosjyren

Der alle tallene er ekstreme

Tungtransport

Når du tar på deg de tyngste oppgavene, betyr det at du må strekke deg utover det vanlige og gjøre det ingen andre kan. Det er du som er eksperten, og utfordringene dine er unike. Løsningene våre gir deg full kontroll, enten du kjører sakte avgårde eller tilbakelegger avstander i høy hastighet. Du kan faktisk få et kjøretøy som tilbyr en utmerket startevne med totalvekt opptil 325 tonn. 

Volvo FH16

Enorm kraft og komfort

 

Viktig produktinformasjon

Effekt: 550–750 hk.

Romslige og komfortable førerhus i fem størrelser. Optimalisert for lange avstander. Fleksibelt chassis for påbygging.

 

Drivstoffalternativer

Diesel, HVO.

 

Hovedfunksjoner

I-Shift med krabbegir. I-Shift for svært krevende bruksområder. Revers med flere hastigheter. 750 hk motor. Høy GCW, 325 tonn.

Volvo FH

Enestående komfort og effektivitet

 

Viktig produktinformasjon

Effekt: 420–540 hk.

Romslige og komfortable førerhus i fem størrelser. Optimalisert for lange avstander.

Fleksibelt chassis for påbygging.

 

Drivstoffalternativer

Diesel, LNG, biodiesel, HVO.

 

Hovedfunksjoner

Volvo Dynamic Steering med personlige innstillinger og Stability Assist. I-Shift med krabbegir. Revers med flere hastigheter. Tandemakselløft. Kraftig støtfanger.

Volvo Trucks-funksjoner for din virksomhet

Utforsk løsningene som er laget for å gjøre livet enklere og virksomheten din enda bedre.

I-Shift med ultralave krabbegir 
Få utmerket startevne med totalvekt opptil 325 tonn – og få full kontroll over kraften i svært lave hastigheter. Du trenger ikke gå på akkord med verken drivstofføkonomi eller startevne. 

Opptil 750 hestekrefter, lette å temme 
Med en Volvo har du kraften du trenger, lett tilgjengelig. Bak rattet på Volvo FH16 – den har opptil 750 hk og 3550 Nm dreiemoment. 

38 tonns boggi 
En holdbar løsning som øker lastekapasiteten din. Vår kraftige boggi kan enkelt håndtere en boggi-last på opptil 38 tonn.

Aksellast og antispinn 
Sjåførgrensesnittet gir deg detaljert kontroll over belastningen på hver aksel, boggitrykkfunksjonen og alle differensialene. Bare vri bryteren med klokken for å øke trekkraften.

Vær trygg i nedoverbakke med vogntogbrems 
Lastebil og tilhenger fullastet ned en bakke. Vogntogbremsen aktiverer driftsbremsene på lastebilen for å rette ut vogntoget og unngå saksing. 

Den robuste fronten 
Den robuste fronten med den kraftige støtfangeren og beskyttelsesplaten er konstruert for verdens tøffeste terreng, og beskytter viktige deler som frontlyktene og motorkomponentene. Du stoppes ikke av stein og grus. 

Sikten
Store vindusarealer og velutformede speil betyr utmerket sikt. I tillegg til det kan du legge til opptil åtte kameraer – med kameravisninger presentert på sidepanelet. Du vil ha kontroll.

Slepebøyle
Skyv eller trekk ekstrem last med slepebøylen som er integrert i fronten. Perfekt når du kobler to eller flere lastebiler sammen.

Bremsekapasitet for ethvert behov
Tilleggsbremsene våre gir deg kontroll i alle situasjoner. Retarderen tilbyr stabil kapasitet i høye hastigheter. Kombinert med I-Shift med krabbegir dekker Volvo motorbrems behovene dine, selv i svært lave hastigheter.

Volvo Dynamic Steering slik du liker det 
Er du på utkikk etter perfekt stabilitet og kontroll i alle hastigheter, kombinert med mindre belastning på skuldrene, selv med ekstrem last? Se nærmere på Volvo Dynamic Steering. 

Romslige førerhus
Alle førerhusene våre tilbyr god plass til deg og de tingene du trenger. Med opptil 220 cm ståhøyde, tilbyr Globetrotter XL-førerhuset utmerket komfort for livet på veien. Hvis det ikke er nok, finnes det et enda romsligere valg – kalt Globetrotter XXL. 

Volvo Gold-kontrakt 
Den beste måten å sikre driftstiden på, er en Volvo Gold-kontrakt som inkluderer alt forebyggende vedlikehold og reparasjon av lastebilen til et fast månedlig gebyr. Lastebilen din kommuniserer også eksternt med verkstedet for å gjøre besøkene dine så effektive som mulig. Lastebilen din holdes i best mulig form og du har full kontroll over kostnadene. Hvis kjørelengden varierer, kan du gå for Flexi-Gold-kontrakten som tilbyr samme dekning, men mot en kostnad som er tilpasset virksomheten din.

Anbefaling fra kunde

Under slike omstendigheter er det deilig å kunne stole på styresystemet og det automatiske girsystemet i lastebilen. Det gjør at du slapper mer av, slik at du kan fokusere på reisen uten å bekymre deg.

Klar for store og tunge oppdrag?

Snakk med din lokale Volvo Trucks-forhandler for å finne den beste løsningen for din transportvirksomhet.