Lastebiler

Finn ut mer om hvordan vi støtter dette segmentet, i den interaktive segmentbrosjyren

Få mest mulig ut av hver tur

Transport av kjemiske stoffer og olje

Du er eksperten – alle er avhengige av dine beslutninger og ferdigheter. Som en dyktig sjåfør vet du at riktig utstyr hjelper deg med å håndtere risiko og opprettholde produktiviteten. Vi tilbyr transportløsninger som oppfyller strenge krav og hjelper deg å oppfylle dem hver gang. Kom til oss for lastebiler som er lette og raske uten at det går ut over sikkerheten eller påliteligheten.

Volvo FM

Romslige førerhus med enkel inn- og utstigning

 

Viktig produktinformasjon

Effekt: 330–500 hk.

Trygge og komfortable førerhus i seks størrelser. Optimalisert for lav chassisvekt og effektivitet. Fleksibelt chassis for påbygging.

 

Drivstoffalternativer

Diesel, LNG, biodiesel, HVO.

 

Hovedfunksjoner

Elektronisk stabilitetskontroll (ESC) Volvo Dynamic Steering med personlige innstillinger og Stability Assist. Frontkollisjonsvarsler med full autobrems. Lettvekts chassiskomponenter.

Volvo FH

Enestående komfort

 

Viktig produktinformasjon

Effekt: 420–540 hk.

Romslige og komfortable førerhus i fem størrelser. Optimalisert for høyt tempo over lange avstander. Fleksibelt chassis for påbygging.

 

Drivstoffalternativer

Diesel, LNG, biodiesel, HVO.

 

Hovedfunksjoner

Elektronisk stabilitetskontroll (ESC) Volvo Dynamic Steering med personlige innstillinger og Stability Assist. Frontkollisjonsvarsler med full autobrems. Lettvekts chassiskomponenter.

Volvo Trucks-funksjoner for din virksomhet

Utforsk løsningene som er laget for å gjøre livet enklere og virksomheten din enda bedre.

Lett for plass til mer nyttelast 
Vi kan bygge lastebiler for transport av kjemiske stoffer og olje og bulktransport med svært lav chassisvekt. Det gir økt lastekapasitet.

Dynafleet
Dynafleet-tjenestene gjør det enkelt å overvåke ytelsen til lastebiler, så vel som effektiviteten og sikkerheten til sjåførene. Opprett rapporter for et stort utvalg parametere på bare noen sekunder – og oppdag hvorfor en bestemt sjåfør bruker mer drivstoff enn en annen. Tjenesten er rask og nøyaktig og hjelper deg med å identifisere potensielle forbedringer i drivstoffkostnader, miljøavtrykk og sikkerhet.

I-Shift Dual Clutch 
I-Shift Dual Clutch tilbyr svært jevn, dynamisk akselerasjon. Perfekt hvis lasten din er flytende. 

Volvo Dynamic Steering slik du liker det 
Er du på utkikk etter perfekt stabilitet og kontroll i alle hastigheter, kombinert med mindre belastning på skuldrene? Se nærmere på Volvo Dynamic Steering. 

Kjøreegenskaper og støtte 
Lastebilene våre tilbyr alltid utmerkede kjøreegenskaper og kontroll bak rattet. Du har alltid den beste støtten på markedet i ryggen. Elektronisk stabilitetskontroll hjelper deg med å holde kursen uten å skrense. Volvo Dynamic Steering med Lane Keeping Assist oppdager og korrigerer utilsiktet styring inn et annet kjørefelt. Kollisjonsvarsler med full autobrems sørger for å trå til hvis du skulle komme for nær et kjøretøy foran deg. For bare å nevne noen eksempler. Det er mer, snakk med forhandleren din.

Sikt
Førerhusene våre tilbyr utmerket sikt med store vindusflater og velutformede speil. Du kan legge til opptil åtte kameraer – ett av dem er hjørnekameraet på passasjersiden, plassert i bakspeilet på passasjersiden.

Optimalisert kjøring med I-See
I-See bruker data om topografien for å optimalisere hastighet og girskift på rutene dine for drivstoffeffektivitet.

Gassdrevne lastebiler 
Våre gassdrevne lastebiler kjører på LNG (flytende naturgass) som umiddelbart reduserer CO2-utslippet mens du opprettholder ytelsen og produktiviteten.

Vær trygg i nedoverbakke med vogntogbrems
Lastebil og tilhenger fullastet ned en bakke. Vogntogbremsen aktiverer driftsbremsene på lastebilen for å rette ut vogntoget og unngå saksing.

Volvo Gold-kontrakt 
Den beste måten å sikre driftstiden på, er en Volvo Gold-kontrakt som inkluderer alt forebyggende vedlikehold og reparasjon av lastebilen til et fast månedlig gebyr. Lastebilen din kommuniserer også eksternt med verkstedet for å gjøre besøkene dine så effektive som mulig. Lastebilen din holdes i best mulig form og du har full kontroll over kostnadene. Hvis kjørelengden varierer, kan du gå for Flexi-Gold-kontrakten som tilbyr samme dekning, men mot en kostnad som er tilpasset virksomheten din.

Referansekunde

Ettersom vi bruker lastebilene så mye, noen ganger opp til 7500 timer per år, er en lav tomvekt veldig viktig.

Finn riktig formel for deg

Snakk med din lokale Volvo Trucks-forhandler for å finne den beste løsningen for din kjemikalie- og oljetransportvirksomhet.