Vi svarer på alle spørsmål du måtte ha

Vi tar oss av den tyngste jobben

Din personlige drivstoffveileder tar seg av den tyngste jobben. Veilederen analyserer kjøreteknikker og peker på områder der kjøringen kan forbedres – og der det er mulig å sette inn varige sparetiltak. Du mottar regelmessig råd på e-post, og de kan brukes til å ta riktige driftsavgjørelser til riktig tid.

Viser deg hvor det er penger å spare

Hvor mye kan du spare?

En lastebil som kjører 140 000 km per år kan kutte drivstoffkostnadene med ca 20000 kroner med gode drivstoffråd. Med et månedlig tjenestegebyr på ca 150 kroner per lastebil er det vel anvendte penger.

Den nettbaserte verktøykassen

Ekstra støtte

Fuel Advice gir deg tilgang til verktøykassen – en nettressurs til støtte og inspirasjon som hjelper deg å oppnå vedvarende besparelser. Verktøykassen gir motiverende veiledning til sjåfører, råd om hvordan du oppnår målene dine, og verktøy som hjelper deg å dele resultatene. Den inneholder også forskningsresultater om de nyeste drivstoffbesparende teknikkene.

VT

Er du klar til å spare?

Hvis du har Dynafleet i lastebilen, er du klar. Hvis ikke kan vi ettermontere det for deg. Kontakt din Volvo Trucks-forhandler for å komme i gang.

Finn nærmeste forhandler