Lastebiler

To lastebiler faller hodestups for hverandre i ny film

En vakker kjærlighetshistorie mellom to lastebiler: Dette er Volvo Trucks’ uvanlige tilnærming for å belyse kjørbarheten og drivstoffeffektiviteten til selskapets bestselger, Volvo FH.
To lastebiler faller hodestups for hverandre i ny film
Hodestups forelsket. I Volvo Trucks’ nye film flørter, leker og forelsker to lastebiler seg.

Lastebilsjåfører har ofte sett drivstoffeffektivitet og kjøreglede som to motsetninger. Enkelt sagt kan du ikke få begge. Men med Volvos drivstoffsparende nyvinninger kan moro og effektivitet faktisk kombineres. Dette illustreres av selskapets siste animerte film, som dreier seg rundt en kjærlighetshistorie mellom to Volvo FH lastebiler.

Filmen belyser de forskjellige komponentene som til sammen utgjør den drivstoffeffektive I-Save-pakken, inkludert turbo compound-motoren, I-Shift, I-See, I-Torque og de aerodynamiske forbedringene, demonstrert på en måte du aldri har sett før.

I-Save-pakken ble lansert for kundene i 2019 og har siden vært en salgssuksess for Volvo Trucks. Funksjonene kan sammenlagt forbedre drivstofføkonomien inntil 13 prosent.*

– Vi er veldig stolte over I-Save-funksjonene, og med denne kjærlighetshistorien ønsker vi å gi dem den oppmerksomheten de fortjener. For kundene har I-Save blitt synonymt med enestående drivstofføkonomi og fantastisk kjørbarhet, og majoriteten av Volvo FH-lastebilene vi selger i dag er utrustet med I-Save, sier Peter Franzén, produktsjef for motorer hos Volvo Trucks.

Filmopptakene ble gjort i Kroatia, og all kjøring på vei ble utført i trygge omgivelser på lukket område.

 

* Sammenlignet med utslippstall fra før I-Save ble lansert i 2019.

 

Se filmen her

Link til høyoppløselige bilder

Link til kampanjeside

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Bjørn Inge Haugan | Direktør salg, kommunikasjon og marked  
97 97 79 97 | bjorn-inge.haugan@volvo.com

Preben Wilhelmsen | Markeds- og kommunikasjonssjef
911 85 626 | preben.wilhelmsen@volvo.com

 

Volvo Trucks leverer komplette transportløsninger for profesjonelle og krevende kunder, og tilbyr et komplett utvalg av middelstunge til tunge lastebiler. Kundestøtten ivaretas av et globalt nettverk av forhandlere med 2300 servicepunkter i omtrent 130 land. Volvo-lastebiler monteres i 12 land over hele verden. I 2022 ble det levert omtrent 145 000 Volvo-lastebiler på verdensbasis. Volvo Trucks er en del av Volvo Group, som er en av verdens ledende produsenter av lastebiler, busser, anleggsmaskiner og motorer til maritimt og industrielt bruk. Volvo Group tilbyr også komplette løsninger innen finansielle tjenester, deler og vedlikehold. Alt Volvo Trucks gjør er basert på kjerneverdiene kvalitet, sikkerhet og miljøhensyn.