Lastebiler

Volvo FH med I-Save

Mer glede, mindre drivstoff.

Hvorfor skal du velge mellom stor kjøreglede og enestående drivstofføkonomi når du kan få begge deler? Den oppdaterte Volvo FH med I-Save handler om å oppnå den perfekte kombinasjonen av moro og drivstoffbesparelser. Du får ned drivstofforbruket uten å gå på kompromiss med verken produktivitet, ytelse eller kjøreglede. Enkelt sagt er det en lastebil det er lett å bli glad i.

Møt din perfekte match

Interessert i å bli kjent med Volvo FH med I-Save? Din lokale forhandler vil gjerne introdusere deg. Med den nye drivlinjen og aerodynamiske oppdateringer kan det være at det er akkurat den lastebilen du har lett etter hele tiden.

Volvo FH med I-Save vinner uavhengige drivstofføkonomitester

I to separate tester utført av tyske lastebilmagasiner kom Volvo FH med I-Save best ut på drivstofføkonomi.

 

Last ned testen (PDF, 3,7 MB)

Dette bekrefter virkelig at vårt harde arbeid gir resultater. Og med våre nye drivlinjeoppdateringer vil Volvo FH med I-Save bli enda mer drivstoffeffektiv.

Førsteklasses kjørekomfort med oppdatert I-Shift

De nye effektivitets- og kjørekomfort-oppdateringene i bransjens ledende girkasse har gjort girskiftene 30 % raskere. Noe som betyr en mye jevnere kjøreopplevelse og en dramatisk forbedring når det gjelder å oppnå og opprettholde hastigheten. Alt i alt gir den nye I-Shift enestående kjøreegenskaper uten å ofre drivstoffeffektivitet.


Les mer om I-Shift

De ni mest drivstoffbesparende oppgraderingene

Disse forbedringene av drivlinjen og førerhuset forbedrer ikke bare drivstofføkonomien, men gir også en jevnere og bedre kjøreopplevelse – både på og utenfor veien. Her er de ni mest drivstoffbesparende oppgraderingene.