Lastebiler

Elektrisk er ikke fremtiden. Det er dagens virkelighet

Transportløsninger som passer virksomheten din

Utforsk et vidt spekter utvalg av lastebiler og tjenester, og finn den ideelle løsningen for alle dine transportbehov. Du finner den perfekte lastebilen din her.

Electromobility as a Service (EaaS)

Nå kan du abonnere på en elektrisk lastebil i en gitt periode til en fast pris!

Lastebiler

Bli kjent med lastebilene våre og utforsk det store utvalget av tilvalg og detaljer som er tilgjengelig.

Tjenester

Hold flåten i perfekt stand og virksomheten i gang. Oppdag smartere måter å øke oppetiden, administrere flåten og forbedre energieffektiviteten på.

Abonner på nyhetsbrevet

Volvo Truck Builder

Tilpass og design din ideelle lastebil slik at den dekker behovene dine. Langtransport, anleggsarbeid eller andre bransjer – det er her du finner lastebilen som passer perfekt til ditt bruk.

Jobb i Volvo

Som ledende aktør på tungbil i Norge, inviterer vi deg til å bli med på vår reise. Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring tror vi på mangfold og ønsker å bli enda bedre sammen.

Volvo Shop

Volvo Shop har et bredt utvalg av produkter for noen i #Volvofamilien eller bare til deg selv. Du finner moderne klær, klassiske tilbehør og praktiske produkter.

Du er aldri langt unna en Volvo-forhandler

Har du spørsmål? Med tusenvis av forhandlere og servicepunkter over hele verden, er du aldri langt unna svaret. Stikk innom, ring oss eller hør om vi kan treffe deg.