Lastebiler

Norge

×

Utforsk de elektriske lastebilene våre

Vi vet at mange transportoperatører jobber hardt for å redusere miljøbelastningen, forbedre sjåførenes arbeidsmiljø og bidra til å gjøre byene stillere og renere. Vi ønsker å støtte denne reisen med vårt utvalg av elektriske lastebiler og løsninger for å bli helelektrisk.

The electric trucks from Volvo Trucks can make cities quieter and cleaner.

Gjør det riktig helt fra begynnelsen

Det å gå over til elektrisk er en investering for fremtiden. Hvis du er interessert i å gå over til elektrisk, begynner vi alltid med en grundig analyse av behovene dine for å kunne skreddersy en komplett transportløsning som passer perfekt til driften din.

Fordelene 

Null eksosutslipp og lavere støy åpner opp for muligheter til å hente og levere varene på steder der vanlige lastebiler ikke kan. De lavere støynivåene kan skape muligheter for å utføre et bredt spekter av transportoppdrag utenom rushtiden. Det forbedrer utnyttelsen av plassen over tid i overbelastede byer.

I hverdagen

De elektriske lastebilene våre er veldig stillegående sammenlignet med tradisjonelle lastebiler, både ved kjøring og når de står stille. Støy- og vibrasjonsnivået i førerhuset er mye lavere, men også når du arbeider rundt lastebilen. I tillegg sørger den elektriske motoren for en veldig jevn og sømløs kraftoverføring. Dette er perfekt for køkjøring med mange stopp, som er vanlig ved bykjøring.

Våre helelektriske lastebilmodeller

Relaterte artikler

Har du spørsmål?

Din lokale Volvo-forhandler vil gi deg svar. Stikk innom, ring dem eller be dem besøke deg.