Lastebiler

Norge

×

Klar. Ferdig. Gå. Elektrisk.

Se

Elektromobilitet på den enkle måten 

Overgangen til elektromobilitet kan føles som et stort sprang. Vi er her for å gjøre alt så smidig som mulig – fra å hjelpe deg velge den riktige lastebilen til å svare på eventuelle bekymringer du måtte ha om lading, rekkevidde og sikring av leveranser. Enten du leverer i eller mellom byer, kan vi tilby en elektrisk transportløsning med null eksosutslipp. Vi blir ditt viktigste kontaktpunkt. En solid partner som er fast bestemt på å gjøre overgangen til en suksess – og de nødvendige CO2-kuttene til en realitet. 

  • Erfaring med elektromobilitet i virkeligheten gjennom mange år.
  • Ett kontaktpunkt for alle elektromobilitetsbehovene dine.
  • Fleksible og pålitelige lastebiler med Volvo-finansiering 
  • Veiledning til det beste ladeoppsettet for forholdene dine
  • Ruteplanlegging og en sjenerøs forpliktelse til oppetid
  • Digital flåtestyring og miljørapporter

Hele utvalget. Klare. Elektrisk.

Vi kom i gang med elektrisk transport

 

Læringsopplevelsen med Volvo vil være verdifull når du øker innsatsen.

Gå over til elektrisk transport i bare fire steg

Overgangen til elektromobilitet kan være en enkel prosess – i hvert fall hvis du gjør det hos oss. I løpet av de siste årene har vi hjulpet et bredt spekter av selskaper med transportløsninger.

1. Hvorfor kjøre elektrisk? Definer forretningsmodellen din

Det har aldri vært et bedre tidspunkt å gå over til elektrisk transport på. Kanskje du vil ha et forsprang på konkurrentene dine eller leve opp til kundenes bærekraftskrav. Vi hjelper deg med å definere forretningsmodellen din basert på virksomheten, målene og ambisjonene dine.

2. Fortell oss hva du leter etter

Vi hjelper deg med å utforme operasjonelle krav og utdype variabler som energiforbruk, lastekapasitet, driftstimer og potensielle ladestasjoner. Deretter hjelper vi deg med å gjøre dem om til transportløsninger.

3. Vi definerer en løsning sammen…

Basert på måten du driver virksomheten din på, presenterer vi en løsning som passer – med alt fra komplette kjøretøy, gjennom ladeplaner og utstyr, til tjenester som maksimerer rekkevidden din og sikrer leveransene dine. 

4. …og leverer!

Vi spesifiserer, bygger og leverer de komplette lastebilene dine med påbygg. Vi hjelper deg også med ladeplaner og utstyr. Sammen setter vi opp rammeverket for støtte vi har blitt enige om, og så er det på tide å gjøre seg klar til å sette i gang.

Kontakt

Kontakt for elektriske lastebiler

Kjetil Bergflødt

Product Manager

Kontakt Kjetil

Overgangen til elektrisk-brosjyre

Vanlige spørsmål om elektromobilitet

Våre helelektriske løsninger

Relaterte artikler

Latest Press Release

collage.pressReleaseTitle