Lastebiler

Norge

×
Pålitelige. Slitesterke. Rimelige.

Pålitelige. Slitesterke. Rimelige.

Volvo Byttekomponenter

Få selvtilliten som følger med Volvo Originaldeler, men til en redusert pris – og med mindre innvirkning på miljøet.

Kvalitetssikret

Det er bare Volvo hvis den oppfyller den høye kvaliteten du forventer av oss. I hver eneste detalj. Forvent det samme av Volvo Byttekomponenter. Fordi de er Volvo Originaldeler som er overhalt til sin opprinnelige tilstand, og som selges til konkurransedyktige priser. Faktisk er kvaliteten nøyaktig den samme som for en helt ny del. Og støttet av nøyaktig den samme garantien.

Det rette valget for miljøet

Det rette valget for miljøet

Sammenlignet med produksjon av nye deler, kan overhaling av slitte deler bruke opptil 85 % mindre materiale og opptil 80 % mindre energi. Noe som betyr at når du velger Volvo Byttekomponenter, tar du ikke bare det rette valget for lastebilen din – du tar også det rette valget for miljøet.

Delene du trenger

Delene du trenger

Utvalget vårt av Volvo Byttekomponenter er et av markedets mest omfattende. Du finner alt fra injektorer, styringsenheter og koblingssett til motorer, girkasser, turboladere og dieselpartikkelfiltre – til en pris du vil verdsette og en standard du kan stole på.

Testet. Testet på nytt.

Testet. Testet på nytt.

Kvalitetssikringen starter i det øyeblikket en slitt del returneres til oss. Først demonterer, rengjør og inspiserer vi alle komponenter grundig. Lagre, pakninger, børster og lignende erstattes med helt nye Volvo Originaldeler. Komponenter blir vedlikeholdt for å oppfylle de tekniske kravene og vil bli oppgradert til de nyeste tilgjengelige spesifikasjonene. Deretter tester vi alle Volvo Byttekomponenter igjen før de forlater fabrikken. Til slutt monteres delene i Volvo-verksteder av Volvo-teknikere.

Kontakt din forhandler

Den lokale Volvo Trucks-forhandleren hjelper deg med å finne den riktige delen og/eller å reparere eller vedlikeholde lastebilen din. Ring når som helst – eller enda bedre: Besøk oss.