Lastebiler

Sørg for at Volvo-en din forblir en Volvo med reproduserte deler

Volvo Byttekomponenter

Få selvtilliten som følger med Volvo Originaldeler, men til en redusert pris – og med mindre innvirkning på miljøet.

Pålitelige. Slitesterke. Rimelige.

Det er bare Volvo hvis den oppfyller den høye kvaliteten du forventer av oss. I hver eneste detalj. Forvent det samme av Volvo Byttekomponenter. Fordi de er Volvo Originaldeler som er overhalt til sin opprinnelige tilstand, og som selges til konkurransedyktige priser. Kvalitetsstandardene for en reprodusert del er akkurat de samme som for en helt ny del. Og støttet av den samme garantien.

Funksjoner og fordeler

  • Mer kostnadseffektivt enn nye deler
  • Alltid oppdatert til de siste tekniske spesifikasjonene
  • De samme garantibetingelsene som Volvo Originaldeler
  • Mindre tid som trengs på verkstedet sammenlignet med reparasjon
  • Samme høye kvalitet og ytelse som en ny del
  • Redusert miljøpåvirkning

Se hvordan tilbakeleverte kjerner blir Volvo Byttekomponenter

Se hvordan tilbakeleverte kjerner får et nytt liv som Volvo Byttekomponenter gjennom reproduksjonsprosessen. 

Det rette valget for miljøet

Sammenlignet med produksjon av nye deler, kan reproduksjon av slitte deler bruke opptil 85 % mindre materiale og opptil 80 % mindre energi. Noe som betyr at når du velger Volvo Byttekomponenter, tar du ikke bare det rette valget for lastebilen din – du tar også det rette valget for miljøet.

Delene du trenger

Utvalget vårt av Volvo Byttekomponenter er et av markedets mest omfattende. Du finner alt fra injektorer, styringsenheter og koblingssett til motorer, girkasser, turboladere og dieselpartikkelfiltre – til en pris du vil verdsette og en standard du kan stole på.

Testet. Testet på nytt.

Kvalitetssikringen starter i det øyeblikket en slitt del returneres til oss. Først demonterer, rengjør og inspiserer vi alle komponenter grundig. Lagre, pakninger, børster og lignende erstattes med helt nye Volvo Originaldeler. Komponenter blir vedlikeholdt for å oppfylle de tekniske kravene og vil bli oppgradert til de nyeste tilgjengelige spesifikasjonene. Deretter tester vi alle Volvo Byttekomponenter igjen før de forlater fabrikken. Til slutt monteres delene i Volvo-verksteder av Volvo-teknikere.

Kontakt din forhandler

Den lokale Volvo Trucks-forhandleren hjelper deg med å finne den riktige delen og/eller å reparere eller vedlikeholde lastebilen din. Ring når som helst – eller enda bedre: Besøk oss.