Lastebiler

Norge

×
Byttebremsekaliper fra Volvo

Livet ditt kan endres på 10 cm

Byttebremsekalipere fra Volvo

Med byttebremsekalipere fra Volvo holdes du trygg i tillegg til å få ytelsen og påliteligheten du forventer fra Volvo-lastebiler. Toleranseområdene er finjustert helt ned til siste millimeter og passer alle kjøretøy som er bygd i 2006 eller senere.

Vi reproduserer deler for at du aldri skal måtte gå på kompromiss med noe som helst. Dette er grunnen til at Volvos byttebremsekalipere leveres med to års internasjonal garanti.

 

En komplett bremsekaliperenhet for utskifting

En komplett bremsekaliperenhet for utskifting

Nå kan du kjøpe komplette reproduserte byttebremsekalipere fra Volvo for lastebiler som er produsert i 2006 eller senere. Når du velger byttebremsekalipere, sikrer du at bremsesystemet ditt forblir i god stand, i tillegg til å holde de fremtidige vedlikeholds- og reparasjonskostnadene så lave som mulig. Alt fungerer faktisk akkurat som det gjorde da lastebilen din forlot fabrikken.

 

To års garanti for monterte deler

Når du velger en komplett reprodusert bremsekaliperenhet fra Volvo byttekomponenter som monteres av en av de svært dyktige verkstedsteknikerne våre, tilbyr vi deg den samme garantien som du får med nye deler. Med tilgang til et globalt servicenettverk betyr dette også at den internasjonale garantien alltid gjelder – uansett hvor du er i verden.

To års garanti for monterte deler
Maksimal driftstid

Maksimal driftstid

Hvorfor sløse bort tid på å reparere bremsekalipere når du enkelt kan erstatte hele enheter? Volvo byttekomponenter reproduseres med like eller høyere nivåer av ytelse, pålitelighet og kvalitet som de opprinnelige delene. Prosessen er enkel. Du returnerer den slitte delen din og kjøper en komplett Volvo-byttekomponent. Vi inspiserer den slitte delen, og hvis den godkjennes, reproduserer vi den. Deretter lagrer vi delen i det globale lagernettverket vårt frem til en annen kunde trenger den.

Konkurransedyktige priser

Konkurransedyktige priser

De reproduserte delene har konkurransedyktige priser, siden vi bryr oss om de totale eierskapskostnadene dine. Vi har lyst til at du skal føle at du kan vedlikeholde Volvo-lastebilen din på en lønnsom måte uten at det går utover kvaliteten, ytelsen eller påliteligheten. Med reproduserte deler kan du sørge for at Volvo-en din forblir en Volvo.

Volvo-sikkerhet og -ytelse

Når det gjelder forhindring av ulykker, kan sikkerhet måles i centimeter. Dette er grunnen til at du får sikkerhet på svært høyt nivå med Volvo Trucks bremseteknologi. Det er en viktig del av Volvo Trucks-merkevaren. Du kan bare få økt stabilitet, redusert bremselengde og forbedrede kjøreegenskaper når bremsesystemet fungerer perfekt. Med reproduserte deler kan du sørge for at systemet fortsetter å fungere perfekt. Når det trengs, oppdaterer vi delene med den nyeste teknologien for å opprettholde sikkerhet- og ytelsesnivået du forventer fra Volvo Trucks.

Volvo-sikkerhet og -ytelse
Miljøhensyn

Miljøhensyn

Med innbytte av slitte deler får Volvo muligheten til levere kostnadseffektive byttekomponenter i høy kvalitet og samtidig redusere bruken av råmaterialer med opptil 85 %, noe som fører til miljøfordeler for oss alle. Alt dette stemmer overens med Volvos kjerneverdier – kvalitet, sikkerhet og miljøvern.

Kompromissløs sikkerhet

Kontakt en lokal forhandler, og få en tilpasset pris på originale byttebremsekalipere.