Enklere daglig drift

Enten du kjører egen lastebil eller du administrerer en hel flåte, kan du nå koble sammen kritiske sider ved virksomheten din på helt nye måter. På ett og samme sted. Med én pålogging, i ett skjermbilde. Volvo Connect er det nye grensesnittet for dine digitale tjenester. Tenk på det som ditt digitale hjem for en enda mer lønnsom transportvirksomhet.

Jobbing på PC – Volvo Connect

Alt som betyr noe – i ett skjermbilde

Lastebilene, aktivitetene, innsikten – tilgjengelig via ett og samme digitale grensesnitt. Ved å samle virksomheten din på ett sted med Volvo Connect sparer du tid, unngår du mye bryderi, og du får en bedre forståelse av tingene som faktisk betyr noe. Det blir enklere å gjøre forberedelser, planlegge og oppnå stadige forbedringer. Slik kan du løfte lastebilenes driftstid, effektivitet og produktivitet til nye høyder.

Last ned brosjyren om Volvo Connect(PDF, 7.3 MB)
Bilde av aktiva – Volvo Connect

Omtanke for ressursene dine

Få kontrollen og roen som kommer ved å vite at lastebilene er i god stand og klare til oppdrag.

Bilde av aktiviteter – Volvo Connect

Finpussing av trinnene dine

Få informasjon som gir deg innsikt, og som bidrar til å gi virksomheten et fortrinn.

Bilde av innsikt – Volvo Connect

Å vite mer. Bedre ytelse

Hent ut detaljer fra den store sammenhengen, og opplev at driften blir jevnere, bedre koordinert og mer produktiv.

Støtte til hele virksomheten

Med våre topp moderne digitale verktøy åpner det seg en helt ny verden med tjenester og funksjoner. Her ser du hva som er tilgjengelig nå. Og dette er bare starten.

Lag – Volvo Connect

Laget for å forenkle

Volvo Connect er rent, intuitivt og enkelt å navigere i. Få oversikt over informasjonen og tjenestene som er viktigst for deg, så snart du har logget på. Du har tilgang til og kan bruke Volvo Connect via en rekke smartenheter og skjermstørrelser.

 

Funksjonalitetslag
Ved at data og funksjonalitet er plassert lagvis, blir det enklere å ta beslutninger, og effektiviteten blir bedre.

Markedsplass – Volvo Connect

Din markedsplass

Markedsplassen er lett tilgjengelig via kontrollpanelet i Volvo Connect, og her finner du digitale tjenester fra både Volvo Connect og utvalgte samarbeidspartnere. Etter hvert vil du kunne bestille og aktivere tjenester fra et stadig økende utvalg, akkurat her.

 

Utviklerportal
Takket være utviklerportalen kommer Volvo Connect til å bli stadig bedre. Vi ønsker velkommen nye, nyskapende tjenester som er utviklet av utvalgte spesialistpartnere og andre.

Enheter – Volvo Connect

Enkelt å komme i gang

Volvo Connect er gratis. Men det hvordan du fyller og bruker det, som er viktig. Du abonnerer på tjenestene du selv ønsker, og som tilfører virksomheten din verdi. Kontakt din Volvoforhandler for mer informasjon.

 

Også for blandede flåter
Volvo Connect gjør det også mulig å integrere data fra eksterne systemer og bruke data fra kjøretøyer, uavhengig merke.

Mann ved lastebil – Volvo Connect

Vokser i takt med deg

Utvikle virksomheten din med et dynamisk grensesnitt som vokser i takt med deg. Volvo Connect i dag inneholder viktige tjenester som bidrar til at du kan drive og utvikle virksomheten mer effektivt. Og dette er bare starten. Du kan glede deg til nye digitale tjenester med tiden, som gjør at virksomheten din får et forsprang.

Kart

Vi er der for deg

Den beste måten å finne ut mer om Volvo Connect på, er å prøve det selv. Kontakt forhandleren din for mer informasjon.

Finn din forhandler