Lastebiler

Velkommen hjem

Volvo Connect 

Enklere daglig drift
 

Enten du kjører egen lastebil eller du administrerer en hel flåte, kan du nå koble sammen kritiske sider ved virksomheten din på helt nye måter. På ett sted, med én pålogging og ett skjermbilde. Volvo Connect er grensesnittet for dine digitale tjenester. Tenk på det som ditt digitale hjem for en enda mer lønnsom transportvirksomhet.

Driftstiden din

Få kontrollen og roen som kommer ved å vite at lastebilene er i god stand og klare til oppdrag. Volvo Connect gir deg tilgang til en rekke tjenester som øker driftstiden din. Eksempel: Få en oversikt over statusen til alle aktivaene dine, inkludert advarsler og varsler. Se alle servicebesøk du har planlagt og bestilt. Rapporter enkelt aktivarelaterte problemer. Og mye mer.

Produktiviteten din

Få informasjon som gir deg innsikt, og som bidrar til å gi virksomheten et fortrinn. Volvo Connect inkluderer flåtestyringstjenester som Dynafleet Positioning, som gir deg en sanntidsoversikt over hver lastebils posisjon og status – noe som gjør det enkelt å holde oversikt over lastebilene dine og transportrelaterte aktiva.

Ytelsen din

Hent ut detaljer fra den store sammenhengen, og opplev at driften blir jevnere, bedre koordinert og mer produktiv. Volvo Connect gir deg tilgang til ytelsesfremmende tjenester som Dynafleet Fuel and Environment, noe som gjør det enkelt å følge opp drivstofforbruket over tid – og gir bussjåfører muligheten til å forbedre ferdigheter som sparer drivstoff.

Alt som betyr noe – i ett skjermbilde
 

Lastebilene, aktivitetene, innsikten – tilgjengelig via ett og samme digitale grensesnitt. Ved å samle virksomheten din på ett sted med Volvo Connect sparer du tid, unngår du mye bryderi, og du får en bedre forståelse av tingene som faktisk betyr noe. Det blir enklere å gjøre forberedelser, planlegge og oppnå stadige forbedringer. Slik kan du løfte lastebilenes driftstid, effektivitet og produktivitet til nye høyder.

Støtte til hele virksomheten
 

Volvo Connect er laget for å tilrettelegge. Få tilgang til bransjeledende tjenester uansett når, hvor og hvordan du trenger dem. Det er så enkelt.
 

Det rene og intuitive grensesnittet er enkelt å navigere i. Så snart du logger på, får du en oversikt over informasjonen og tjenestene som er viktigst for deg. Og du kan se mer detaljert informasjon med bare et klikk eller to. Volvo Connect, som er fleksibel og tilpassbar, kan skreddersys etter dine behov og preferanser. Det er helt opp til deg.

Dette er Volvo Connect

Kundeportal

Tenk på Volvo Connect som et kontrollsenter for organisasjonen din. Kundeportalen er arbeidsområdet der du kan oppleve det fulle potensialet i tjenestene dine. Brukere får rollebasert tilgang, slik at alle – fra lastebileiere og flåtesjefer til sjåfører, transportledere og administratorer – kan dra nytte av det. Et tilpasset instrumentbord gir en oversikt over informasjonen og tjenestene som er mest relevant for hver bruker. Og hverdagen blir enklere og smartere – for alle.

Volvo Connect-appen

Kraften til Volvo Connect i håndflaten din. Få tilgang til kraftige analyseverktøy, informasjon om aktiva og førertider, administrer flere flåter og send direktemeldinger – alt fra ett intuitivt og brukervennlig instrumentbord.

Markedsplass

Nettbutikken for digitale tjenester er lett tilgjengelig via Markedsplassen, og her finner du digitale tjenester fra både Volvo Trucks og utvalgte samarbeidspartnere. Etter hvert vil du kunne bestille og aktivere tjenester fra et stadig økende utvalg, akkurat her.

Utviklerportal

Takket være utviklerportalen kommer Volvo Connect til å bli stadig bedre. Vi ønsker velkommen nye, nyskapende tjenester som er utviklet av utvalgte spesialistpartnere og andre.

Vi er her for deg

Den beste måten å finne ut mer om Volvo Connect på, er å prøve det selv. Kontakt forhandleren for mer informasjon.