Lastebiler

Enkelt å overholde reglene

Sjåførtider

Få mer ut av arbeidstimene dine. Med Dynafleet Sjåførtider kan du se hvilken sjåfør som egner seg best til et nytt oppdrag, og hvem som bør hvile eller kanskje til og med ta kvelden. Med enkel tilgang til denne informasjonen kan du øke inntjening med samme lastebilkapasitet.

Sjåførdetaljer for enkel planlegging

Du kan bruke mindre tid på administrasjon og planlegging. Dynafleet sikrer effektiv transportplanlegging. Du får umiddelbart vite hvor mye tid hver sjåfør kan bruke på nye oppdrag, basert på EU-lovgivningen for kjøre- og hviletid. Detaljer rundt kjøring og hvile er nyttig til fakturering og beregning av sjåførlønninger.

Fjernnedlasting av fartsskriverdata

Dynafleet Sjåførtider er raskt og effektivt og lar deg laste ned fartskriverdata fra kontoret – uansett hvor lastebilen og sjåføren befinner seg. Dette gjør det enkelt å ha oppdaterte logger. Lange, manuelle nedlastinger er et tilbakelagt stadium.

Hvis du for eksempel sparer 20 minutter per nedlasting av fartskriverdata for en flåte på 40 lastebiler, sparer du 13 timer per måned. Det betyr én ekstra måned per år som kan brukes til noe mer produktivt.

Enkelt. Tydelig. Og fullstendig lovlig.

Forskrifter for sjåførtider, arbeidstider, styring av hvileperioder og mer. Dynafleet holder øye med alle sjåføraktivitetene ved å vise viktig informasjon på skjermen og i sjåføraktivitetsrapportene. Støttefunksjonen for sjåførtider i førerhuset hjelper sjåføren å overholde reglene for kjøretid og hviletid.

Viktige fordeler

  • Automatisk nedlasting av fartsskriverminnedata og digitale sjåførkortdata. Alle dataene lagres i Dynafleet, og er tilgjengelig når som helst
  • Sjåførtidprognosene overvåker hele tiden sjåførtidene, og varsler flåtesjefen før eventuelle overtredelser
  • Gir grunnlag for fakturering og beregning av sjåførlønninger
  • Det er enklere å administrere og overholde bestemmelsene for kjøre- og hviletid
  • Planlegging og administrative oppgaver forenkles

Tiden er inne

Din lokale Volvo Trucks-forhandler hjelper deg å finne ut hvilke Dynafleet-tjenester som passer for deg.