Lastebiler

Kostnader og miljøpåvirkning

Drivstoff og miljø

Dynafleet Drivstoff og miljø-tjenesten gjør det enkelt å overvåke ytelsen til lastebilene og effektiviteten til sjåførene. Opprett rapporter for et stort utvalg parametere på bare noen sekunder – og oppdag hvorfor en bestemt sjåfør bruker mer drivstoff enn en annen. Tjenesten er rask og nøyaktig og den hjelper deg å identifisere sparetiltak som kan forbedre bunnlinjen og redusere miljøpåvirkningen.

Hvem er din beste sjåfør?

Poengsummen for drivstoffeffektivitet gir deg en oversikt over drivstoffytelsen for sjåførene dine og kjøretøyene deres. Poengsummen går fra 0 til 100, og viser sjåførens ytelse på fire viktige områder: fartstilpasning, utnyttelse av motor og gir, beredskap og bremsing, og stillstand.

Med Drivstoff og miljø får sjåførene mulighet til å ta kontroll og tilpasse kjørestilen sin mens de er ute på veien. Dette kan hjelpe dem å redusere drivstofforbruket med opptil 5 prosent.

TRENDER OG OPPLÆRING

Når du kjenner til poengsummen for drivstoffeffektivitet, kan du sammenligne sjåførenes ytelse i detalj. I kombinasjon med effektiv sjåføropplæring kan denne informasjonen hjelpe deg å styre drivstofforbruket over tid.

Utvid virksomheten din

Forbedret drivstoffeffektivitet betyr redusert miljøpåvirkning. Nøyaktig dokumenterte utslippsdata kan hjelpe deg å både få og beholde miljøbevisste kunder. Utslippsrapporter er enkle å lage og de kan sendes automatisk til kundene ved behov. Drivstoff og miljø-rapporter er tilgjengelige for både diesel- og LNG-drevne lastebiler.

Sjåførveiledning

Gi sjåførene dine rådene de trenger for å optimalisere kjørestilen sin. Også mens de kjører. Sjåførveiledning er en funksjon i førerhuset som gir kontinuerlige analyser underveis. Dette er et uvurderlig og responsivt verktøy som er utformet for å bidra til bedre økonomi. 

Viktige fordeler

  • Se drivstofforbruk, kjørelengde, utslippsnivåer m.m.
  • Analyser drivstoffeffektiviteten til alle sjåførene
  • Lettleste rapporter viser områder for forbedret kostnadssparing og støtter konsekvente sparetiltak over tid
  • Varselassistenten advarer deg om vesentlige drivstoffendringer og mulig drivstofftyveri
  • Rapporter om utslippsnivåer kan sendes automatisk til miljøbevisste kunder
  • Rapportene er tilgjengelige for både diesel- og LNG-drevne lastebiler.

Vil du vite mer?

Våre forhandlere er Dynafleet-eksperter. Ta en prat med din lokale forhandler for å finne ut mer om drivstoff- og miljøtjenesten.