Drivstoff og miljø hjelper deg å spare drivstoff og senke CO2-utslippene

Dynafleet drivstoff og miljø

Hvem er din mest drivstoffeffektive sjåfør? Og hvem trenger opplæring og støtte? Dynafleet Drivstoff og miljø-tjenesten sparer deg for tid brukt på analyse av kjøretøy og sjåførdata. Den peker på hvor optimalisering kan være nyttig, og holder styr på CO2-utslippene.

Begynn å spare med Drivstoff og miljø
Hjelper deg å velge riktig sjåfør til riktig oppdrag

Dynafleet Sjåførtider

Dynafleet hjelper deg å holde oversikten over sjåføraktiviteter til alle tider. Se hvilken sjåfør som egner seg best til et nytt oppdrag. Få proaktive varsler som sikrer at forskrifter om kjøre- og hviletider overholdes. Spar tid på administrasjon ved å laste ned fartskriverdata automatisk.

Lær mer om Kjøretider
Posisjonering: holder deg oppdatert

Posisjonering i Dynafleet

Ingen flere telefonsamtaler. Aldri mer gjetting. Posisjonstjenesten forteller deg akkurat det du trenger å vite. Fra lastebilens posisjon (på gatenivå) til detaljerte opplysninger om sjåføren, lastebilens hastighet, last og kjøretøytypen. Den kan også hjelpe deg å planlegge, navigere og drive virksomheten på en mer lønnsom måte.

Se nærmere på posisjoneringstjenesten
Dynafleet Kjøretøystatus.

Dynafleet Kjøretøystatus

Ta kontroll over driftstiden. Kjøretøystatus gir deg status over advarsler og alarmlamper i instrumentgruppene i kjøretøyene – når du er på kontoret. Du får informasjonen på kjøretøys- og flåtenivå. Dette vil hjelpe deg med å planlegge og styre vedlikeholdet på kort sikt og lang sikt.

Utforsk Dynafleet Kjøretøystatus-tjenesten
Rask, enkel og økonomisk

Dynafleet Meldinger

Meldinger er en rask, sikker og kostnadseffektiv tjeneste som gjør at kontoret alltid kan komme i kontakt med lastebilen. Den forhindrer kostbare misforståelser og gir sjåførene informasjonen de trenger for å ta bedre beslutninger når de er på veien. Du kan kommunisere så mye du vil – uansett hvor lastebilen befinner seg.

Oppdag meldingstjenesten

Slik virker det

Et komplett system – for alle plattformer

Dynafleet gir deg tilgang til unik og svært nyttig informasjon om Volvo-lastebilen din. Dynafleet kan imidlertid monteres i en lastebil av et hvilket som helst annet merke, noe som gjør det enkelt å lede en flåte med flere lastebilmerker.

 

Hvis du allerede bruker en annen plattform til flåteadministrasjon, tilbyr vi Data Access-tjenesten som lar deg overføre kjøretøydata fra Volvo-lastebilen til flåteadministrasjonssystemet.

Enkel montering

Dynafleet-maskinvaren kan installeres på fabrikken eller ettermonteres av Volvo Trucks-forhandleren. Det trengs ingen ekstra programvare – bare logg deg på Dynafleet-nettportalen for å få tilgang til flåteinformasjonen, eller bruk smarttelefonen eller nettbrettet for å få oppdateringer hvor enn du måtte være.

Informasjon og lagring

Informasjon om kjøretøyet og sjåføren sendes til Dynafleets database, der den analyseres og presenteres i form av lettleste rapporter. Kontoret og sjåføren kan til enhver tid kommunisere tekstmeldinger. Du kan integrere ordre- eller fakturasystemet med Dynafleet.

VT

Den perfekte pakken

Din lokale Volvo-forhandler kan hjelpe deg med å finne den perfekte Dynafleet-pakken for deg og din virksomhet.

Finn nærmeste forhandler