Lastebiler

Dynafleet

Nøyaktige beslutninger – det er det Dynafleet handler om. Når som helst kan du se nøyaktig posisjon og status for sjåførene, lastebilene og aktivaene dine – samt få kvalitetsdata for forhåndsplanlegging og analysering av virksomheten. Enda bedre: Dynafleet viser deg hvilke områder du bør fokusere på. Er du klar til å komme i gang?

Dynafleet-tjenester
 

En rekke Dynafleet-tjenester kan aktiveres i en hvilken som helst kombinasjon. Hver av dem er tilgjengelig mot et fast månedlig beløp, inkludert internasjonal roamingkommunikasjon. Og de er tilgjengelige på alle enheter via Volvo Connect, grensesnittet for alle dine digitale tjenester.

Systemintegrasjon

For ekstra fleksibilitet kan du integrere Volvo Connect og Dynafleet-tjenester i din eksisterende IT-infrastruktur. Dette betyr at flåtedataene dine kan brukes til å forbedre andre tredjepartsapplikasjoner, fra planlegging til lønn – noe som hever flåtestyringen til et nytt nivå.

Lagring av firmakort

Be din lokale forhandler om å lagre firmakortet ditt online. Det er en sikker måte å lagre og laste ned fartskriverdata på, slik at du enkelt kan spore sjåføraktivitet i henhold til lovgivningen.

Den perfekte pakken

Din lokale Volvo-forhandler kan hjelpe deg med å finne den perfekte Dynafleet-pakken for deg og din virksomhet.