Lastebiler

En mann som holder et nettbrett, står ved et vindu og ser ned mot lastebilparken sin

Flåtestyring

 

Hold deg i forkant med våre skreddersydde tilkoblede tjenester. Ved hjelp av lastebil- og flåtedata hjelper de deg med å redusere papirarbeidet, forbedre informasjonsflyten og optimalisere hele driften.
 

Mulighetene er endeløse. Det blir enklere å administrere flåten og transportene dine. Spar drivstoff. Overvåk tilstanden til lastebilene dine. Og mye mer. I tillegg kan du gjøre alt innen Volvo Connect, grensesnittet for dine digitale tjenester. Det gir en mer effektiv og lønnsom daglig drift – og du kan fokusere på det som virkelig teller: ta vare på kundene dine.

Hvorfor flåtestyringstjenester?

  • Forbedre informasjonsflyten
  • Maksimere driftstiden
  • Spare drivstoff
  • Maksimere nyttelast og kjørelengde
  • Redusere papirarbeidet
  • Forbli konkurransedyktig 

Volvo Connect

Enten du kjører egen lastebil eller du administrerer en hel flåte, kan du nå koble sammen kritiske sider ved virksomheten din på helt nye måter. På ett sted, med én pålogging og ett skjermbilde. Volvo Connect er grensesnittet for dine digitale tjenester. Tenk på det som ditt digitale hjem for en enda mer lønnsom transportvirksomhet.

Utvalgte tjenester

Informasjon om aktiva

Få umiddelbar oversikt over hele flåten og kontroller den gjeldende statusen for hvert enkelt aktiva i sanntid – med ett klikk. Funksjonene inkluderer en oversikt over alle lastebil- og tilhengeraktivaene og statusen deres, informasjon om lovmessige kontroller (hvis tilgjengelig), dekktrykkovervåking, varsler, advarsler og varsler om forskjellige hendelser og muligheten til å legge til funksjonalitet som nedlasting av fartsskriverdata.

Volvo Connect-appen

Kraften til Volvo Connect i håndflaten din. Få tilgang til kraftige analyseverktøy, informasjon om aktiva og førertider, administrer flere flåter og send direktemeldinger – alt fra ett intuitivt og brukervennlig instrumentbord.

Verkstedshistorikk

Verkstedshistorikk er en rask og enkel måte å spore fullførte verkstedbesøk på. Søk etter dato, kontrakt, forhandler, faktura eller garanti for å finne detaljer om arbeidet som ble utført og årsaken til besøket.

Loggbok

Reduser papirarbeidet og effektiviser arbeidsflyten. Med loggboken kan sjåførene rapportere problemer knyttet til lastebiler, tilhengere og andre aktiva digitalt, slik at flåtesjefen umiddelbart kan gjennomgå og håndtere dem. Rapporter kan sees i forhold til hvor mye det haster, og sjåførene kan også se om et problem allerede er logget for å forhindre dobbel rapportering.

Flåtekommunikasjon

Bruk den innebygde funksjonaliteten i Volvo Connect for samtaler mellom brukere, inkludert sjåfører som bruker Volvo Connect-appen. Du kan til og med legge til posisjonsinformasjon, bilder og filer i direktemeldingene dine.

Data Access

Med Data Access kan du dele informasjon fra Volvo-lastebilene med andre flåtestyringssystemer. Dette gir deg fleksibilitet til å jobbe effektivt med flåtestyring uavhengig av plattform.

KONTAKT FORHANDLEREN DIN

Den lokale Volvo Trucks-forhandleren hjelper deg med å finne den riktige delen og/eller å reparere eller vedlikeholde lastebilen din. Ring når som helst – eller enda bedre: Besøk oss.