Dagens tilgang til lastebil- og flåtedata gjør det mulig å optimalisere virksomheten som aldri før. Med våre tilkoblede tjenester blir den daglige driften mer effektiv og lønnsom. Og du kan fokusere på det som virkelig teller – ta vare på kundene dine.

Vi tilbyr skreddersydde løsninger for dine spesifikke behov, fra å administrere flåten din og transporter med Dynafleet, personlig rådgivning for å forbedre drivstoffeffektiviteten med Fuel Advice, til enkel tilgang til alle dine digitale tjenester og data på Volvo Connect.

Drivstoffeffektivitet

Velg mellom en rekke tjenester for å øke drivstoffeffektiviteten og ditt omdømme når det gjelder miljøvern.

Driftstid

Gjennom våre tilkoblede tjenester kan vi hjelpe deg med å holde lastebilene på veien og klar til innsats.

Produktivitet

Vi kan hjelpe deg med å maksimere nyttelast og kjørelengde for flåten, slik at virksomheten din alltid er konkurransedyktig og lønnsom.

Dynafleet

Dynafleet

Med flåtestyringssystemet vårt har du alltid oversikt over flåten, med minimal innsats og uavhengig av plassering.

Les mer om Dynafleet
Fuel Advice

Fuel Advice

Via Fuel Advice-tjenesten får virksomheten din hjelp av en personlig veileder med å kutte drivstofforbruket med inntil 5 %.

Les mer om Fuel Advice
Volvo Connect

Volvo Connect

Volvo Connect er det nye grensesnittet for dine digitale tjenester. Tenk på det som ditt digitale hjem for en enda mer lønnsom transportvirksomhet.

Les mer om Volvo Connect

Relevante nyheter og historier

Forbruksreduksjoner over alle forventninger

I løpet av bare fire år har det tsjekkiske transportselskapet Vapas redusert drivstofforbruket med ti prosent. Nøkkelen til suksess har vært regelmessig opplæring av sjåførene i hvordan de kan utnytte Volvos nyeste teknologi best mulig.

...

IT-metoden

Å vite hvor lastebilene befinner seg, og nøyaktig hva de frakter, akkurat nå, er helt avgjørende. Det var det Ben van Leeuwen oppnådde....

Kontakt din forhandler

Kontakt din forhandler

Den lokale Volvo Trucks-forhandleren hjelper deg med å finne den riktige delen og/eller å reparere eller vedlikeholde lastebilen din. Ring når som helst – eller enda bedre: Besøk oss.

Finn din nærmeste forhandler