Lastebiler

×

Volvo Trucks arrangerer webinar for å fremskynde overgangen til elektriske lastebiler

Volvo Trucks setter søkelys på at det haster med å fremskynde overgangen til elektrisk godstransport ved å arrangere et globalt webinar. Målet er å vise hvordan man går over til elektrisk og inspirere transportselskaper til å komme i gang.
Volvo Trucks arrangerer webinar for å fremskynde overgangen til elektriske lastebiler
Å tilby fossilfri transport vil være en nøkkel for å forbli konkurransedyktig.

Det globale arrangementet vil ikke bare gi deg svar på vanlige spørsmål, men også belyse de viktige forretningsmessige aspektene ved elektromobilitet.

– Med dette initiativet ønsker vi å oppmuntre transportkjøpere og transportører til å ta sine første viktige skritt mot elektromobilitet. Å tilby fossilfri transport vil være en nøkkel for å forbli konkurransedyktig, sier Roger Alm, administrerende direktør i Volvo Trucks.

Volvo Trucks startet produksjonen av elektriske lastebiler allerede i 2019. Siden den gang har presset for å bekjempe klimaendringer vokst enda mer.

– Vi går foran innen elektriskdrevne transportløsninger og jobber hardt for å sette i gang dette svært nødvendige teknologiske skiftet. Nå er det mange brikker i puslespillet som settes sammen, noe som vil gjøre det mulig for flere transportører å drastisk redusere sine CO2-utslipp. Dette webinaret vil gi noen svar på hvordan det kan gjøres, sier Roger Alm, administrerende direktør i Volvo Trucks.

I tillegg til administrerende direktør i Volvo Trucks, Roger Alm, og selskapets eksperter, vil det være representanter fra store transportinnkjøpere til stede, som Amazon og IKEA, samt ledere fra transportselskapene DFDS i Europa og Manhattan Beer Distributors i USA. Politisk oppmuntring kan ha stor innvirkning på implementeringshastigheten, og arrangementet vil også sette fokus på det massive, statlige insentivprogrammet som har blitt lansert i Tyskland for å sette elektromobilitet i gang.

Link til arrangementet

Link til høyoppløselige bilder

Link til mer informasjon om elektromobilitet (internasjonal webside på engelsk)

Link til mer informasjon om Volvo Trucks' elektriske lastebiler

Fakta om arrangementet: Dato og tid: 12. oktober, 15:00

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Bjørn Inge Haugan | Direktør salg, kommunikasjon og marked  
97 97 79 97 | bjorn-inge.haugan@volvo.com

Preben Wilhelmsen | Markeds- og kommunikasjonssjef
911 85 626 | preben.wilhelmsen@volvo.com

 

Volvo Trucks leverer komplette transportløsninger for profesjonelle og krevende kunder, og tilbyr et komplett utvalg av middelstunge til tunge lastebiler. Kundestøtten ivaretas av et globalt nettverk av forhandlere med 2200 servicepunkter i mer enn 130 land. Volvo-lastebiler monteres i 13 land over hele verden. I 2021 ble det levert omtrent 123 000 Volvo-lastebiler på verdensbasis. Volvo Trucks er en del av Volvo Group, som er en av verdens ledende produsenter av lastebiler, busser, anleggsmaskiner og motorer til maritimt og industrielt bruk. Volvo Group tilbyr også komplette løsninger innen finansielle tjenester, deler og vedlikehold. Alt Volvo Trucks gjør er basert på kjerneverdiene kvalitet, sikkerhet og miljøhensyn.