Lastebiler

Norge

×

Øystein Felles Volvo FH16 kåret til Skandinavias flotteste

Under et arrangement hos Volvo Trucks i Gøteborg nylig, fikk norske Øystein Felle overrakt prisen for Skandinavias tøffeste FH16. Det var AB Volvos konserndirektør Martin Lundstedt som sto for overrekkelsen.
Under en hyggelig sammenkomst og seremoni i Gøteborg nylig, fikk Øystein Felle overrakt prisen for Skandinavias tøffeste FH16 av AB Volvos konsernsjef Martin Lundstedt.

– Det var utrolig stort å få komme til Volvo Trucks, treffe administrerende direktør Roger Alm og i tillegg få overrakt prisen av Volvos konsernsjef. Jeg er virkelig stolt, sier Øystein Felle i en kommentar.

Det er den svenske FH16-klubben, ved leder Boije Ovebrink, som står for utnevnelsen av de tøffeste Volvo FH16 i Sverige, der klubben har sitt virke. I tillegg til de tre tøffeste FH16 i Sverige kårer de altså Skandinavias tøffeste FH16.

Sveriges Tøffeste FH16 – og Skandinavias Tøffeste FH16 – bruker normalt å bli kåret enten på bladet Trailers Trucking Festival eller på Elmia Lastbil som arrangeres i Jönköping. Men på grunn av pandemien har jo alle messer og arrangement det siste året blitt avlyst. Konkurransen ble derfor gjennomført digitalt, ved at FH16-medlemmene sendte inn bilder og data om sin bil. Interessen har vært veldig stor og vinneren av Sveriges Tøffeste FH16 ble for andre år på rad Robert Karlsson i Ljungarns Schakt & Transport AB, med en FH16 650 krokbil.

Arrangementet med prisoverrekkelser foregikk på Volvo Trucks Experience Center i Gøteborg med store deler av Volvo Trucks’ ledelse til stede. Under en hyggelig lunsj påpekte både administrerende direktør Roger Alm i Volvo Trucks og konsernsjef Martin Lundstedt hvor viktige medlemmene, og eierne av Volvo FH16 lastebiler, er for Volvo Trucks. Martin Lundstedt avsluttet sin tale til prisvinnerne slik:

– FH16-klubbens medlemmer er våre viktigste ambassadører. Den entusiasmen som finnes i klubben gjør meg virkelig glad!

Administrerende direktør Roger Alm i Volvo Trucks på sin side påpekte hvor viktige medlemmene er for Volvo Trucks ved at de, foruten å være viktige ambassadører, er gode samarbeidspartnere når det gjelder forbedring og stadig utvikling av Volvo FH16.

Øystein Felle har gjort seg bemerket med sin Volvo FH16 750 tømmerbil under flere konkurranser. Han stakk av med førsteprisen i en stor finsk tømmerbilkonkurranse for et par år siden. Når man ser den flotte doningen til Øystein er det ikke til å tro at det er en 2018-modell som går i tøff tømmerkjøring i krevende områder, for eksempel i Telemark. Øystein holder til på Felle i Nissedal i Telemark.

 

Øystein Felles 2018-modell Volvo FH16 går i tøff kjøring i skogen på Østlandet, men ser ut som ny.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Bjørn Inge Haugan | Direktør salg, kommunikasjon og marked  
97 97 79 97 | bjorn-inge.haugan@volvo.com

Preben Wilhelmsen | Markeds- og kommunikasjonssjef
911 85 626 | preben.wilhelmsen@volvo.com

 

Volvo Trucks leverer komplette transportløsninger for profesjonelle og krevende kunder, og tilbyr et komplett utvalg av middelstunge til tunge lastebiler. Kundestøtten ivaretas av et globalt nettverk av forhandlere med 2200 servicepunkter i mer enn 130 land. Volvo-lastebiler monteres i 13 land over hele verden. I 2021 ble det levert omtrent 123 000 Volvo-lastebiler på verdensbasis. Volvo Trucks er en del av Volvo Group, som er en av verdens ledende produsenter av lastebiler, busser, anleggsmaskiner og motorer til maritimt og industrielt bruk. Volvo Group tilbyr også komplette løsninger innen finansielle tjenester, deler og vedlikehold. Alt Volvo Trucks gjør er basert på kjerneverdiene kvalitet, sikkerhet og miljøhensyn.