Lastebiler

Norge

×

Karstein Ahlin tilbake i topplederstolen i Volvo Norge

| 1 min | 1 min
Karstein Ahlin er ansatt som administrerende direktør for Volvo Trucks Norge. Han erstatter Torbjörn Wilson, som trekker seg fra stillingen på grunn av personlige årsaker.
Karstein Ahlin (foto).
Karstein Ahlin er ansatt som administrerende direktør for Volvo Trucks Norge.

- Karstein Ahlin har lang erfaring i Volvo Norge, og gjorde en strålende jobb som fungerende administrerende direktør, sier Anna Müller, styreleder i Volvo Norge. Selv om det forelå andre planer for han i Volvo-konsernet, ser vi at Ahlin vil være den perfekte lederen for det norske markedet.

Ahlin ble ansatt i Volvo Norge tilbake i 2014 som Transport Solution manager, men steg raskt i gradene, og siden 2016 har han hatt stillingen som direktør for servicemarked. Fra det ble kjent at Waldemar Christensen tok over som Vice President Sales and Offering på hovedkontoret i Gøteborg, var Ahlin fungerende administrerende direktør i det norske markedet.

Ahlin ser selv fram til å ta fatt på denne jobben

- Nå var jeg egentlig på vei til andre utfordringer i Volvo, men jeg var ikke i tvil når denne muligheten oppsto, nå gleder jeg meg til å ta fatt på en spennende reise sammen med de ansatte i Volvo Norge og vårt forhandlerapparat.

- Vi står foran en spennende høst med lansering av hele fire nye lastebiler, som både vi, våre forhandlere og ikke minst kundene våre har store forventninger til, avslutter Ahlin.

Karstein Ahlin tiltrer stillingen med umiddelbar virkning.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Bjørn-Inge Haugan
Direktør kommunikasjon, salg og marked 
E-post: bjorn-inge.haugan@volvo.com
Tlf: +47 97 97 79 97

Volvo Trucks leverer komplette transportløsninger for profesjonelle og krevende kunder, og tilbyr et komplett utvalg av middelstunge til tunge lastebiler. Kundestøtten ivaretas av et globalt nettverk av forhandlere med 2100 servicepunkter i mer enn 130 land. Volvo-lastebiler monteres i 14 land over hele verden. I 2019 ble det solgt ca. 131 000 Volvo-lastebiler på verdensbasis. Volvo Trucks er en del av Volvo Group, som er en av verdens ledende produsenter av lastebiler, busser, anleggsmaskiner og motorer til maritimt og industrielt bruk. Volvo Group tilbyr også komplette løsninger innen finansielle tjenester. Alt Volvo Trucks gjør, er basert på kjerneverdiene kvalitet, sikkerhet og miljøhensyn.