Lastebiler

Norge

×

Jan Erik Larssen og Volvo Trucks lanserer «Livet på veien»

| 2 min
I dag lanserte Volvo Trucks Norge konseptet «Livet på veien». - Det er få som egentlig tenker over hvor avhengig vi er av alle de som jobber i transportbransjen i Norge, sier Bjørn Inge Haugan, kommunikasjons- og markedsdirektør i Volvo Trucks Norge. Derfor har de bestemt seg for å vise Norge hva livet på veien, hvem de er, hva de gjør og hvem de jobber sammen med.

Sammen med seg på laget har de fått Jan Erik Larssen, for mange kjent som Broom-Larssen og Autofil-Larssen. Larssen er også et kjent fjes i transportbransjen, blant annet etter å ha vært konferansier for NLF slitt årlige arrangement Transportkonferansen.

- Gjennom «Livet på veien» ønsker jeg å bidra til å bygge kjennskap til denne fantastiske bransjen, en bransje som jeg føler meg som en del av, sier Larssen. Ønsket mitt med «Livet på veien» er at det skal bli en møteplass for alle transportarbeidere i Norge.

Når du klikker deg inn på de nye nettsidene livetpaveien.no, finner du artikler, podcaster (disse finner du også på Spotify) og starten på en helt ny web-tv-serie, «Larssen tar lappen», hvor vi er med når Jan Erik tar lappen på tungbil hos Tungbilskolen i Drammen.

- Alle tror jeg har lappen på alt, men det har jeg ikke sier Larssen, jeg har kun øvelseskjørt med Tommy Rustad.

 

Se alt innhold av podcaster, videoer og artikler på:  www.livetpaveien.no

 

Ikke bare for Volvo-eiere

- «Livet på veien» er mye mer enn bare en reklamekampanje, sier Haugan, vi ønsker oppriktig å hylle hele bransjen, alle folka og uansett om du kjører Scania, Iveco eller Volvo, så er du velkommen inn.

Og det skjønner en raskt, for første podcast er med en trofast følgesvenn av Larssen, nemlig Tommy Rustad, som til daglig kjører en Scania tømmerbil.

- Vi kommer til å ha med sjåfører fra alle merker, sier Haugan, og vi vil også trekke fram alle de flotte og fine damene som kjører, og ikke minst alle de som faktisk bidrar til at sjåførene får et bra liv langs veien.

En av de som er med i podcasten er lastebilsjåfør Karoline, aka Truckerkaro, som mange allerede kjenner gjennom hennes Instagram-konto hvor hun har over 11 000 følgere.

- Jeg er stolt over å bli gitt denne tillitten og dette oppdraget, for er det en bransje hvor jeg virkelig føler meg hjemme, så er det sammen med aller de som selv lever livet på veien, avslutter Larssen.

«Livet på veien» er et konsept utviklet av Gotoeleven AS

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Bjørn-Inge Haugan
Direktør kommunikasjon, salg og marked 
E-post: bjorn-inge.haugan@volvo.com
Tlf: +47 97 97 79 97

Volvo Trucks leverer komplette transportløsninger for profesjonelle og krevende kunder, og tilbyr et komplett utvalg av middelstunge til tunge lastebiler. Kundestøtten ivaretas av et globalt nettverk av forhandlere med 2100 servicepunkter i mer enn 130 land. Volvo-lastebiler monteres i 14 land over hele verden. I 2019 ble det solgt ca. 131 000 Volvo-lastebiler på verdensbasis. Volvo Trucks er en del av Volvo Group, som er en av verdens ledende produsenter av lastebiler, busser, anleggsmaskiner og motorer til maritimt og industrielt bruk. Volvo Group tilbyr også komplette løsninger innen finansielle tjenester. Alt Volvo Trucks gjør, er basert på kjerneverdiene kvalitet, sikkerhet og miljøhensyn.