Lastebiler

Norge

×

Heléne Mellquist blir ny sjef for Volvo Trucks i Europa

Heléne Mellquist, som kommer fra stillingen som administrerende direktør for Volvo Trucks International, er utnevnt til ny president i Volvo Trucks Europe og begynner i sin nye jobb 1. april 2019. Hun erstatter Roger Alm, som tok over som president i Volvo Trucks 1. januar 2019.
Heléne Mellquist er utnevnt til sjef i Volvo Trucks i Europa.
Heléne Mellquist er utnevnt til sjef i Volvo Trucks i Europa. Hun mener vi har en veldig spennende tid foran oss med innovasjoner som gjør transportløsningene både mer effektive og bærekraftige.

Heléne Mellquist har hatt mange ledande stillinger innen Volvo-konsernet siden hun begynte i selskapet i 1988. Hun har vært sjef for Volvo Trucks International siden 2016. Hennes karriere spenner over flere roller innen salg, strategi, økonomistyring, forhandlerutvikling og kommunikasjon på flere ulike forretningsområder, for eksempel Volvo Buss, Volvo Penta og Volvo Trucks. Heléne Mellquist har også vært administrerende direktør for det svenske rederiet  Transatlantic.

-       Heléne Mellquist er en dynamisk og erfaren leder som har et sterkt kundefokus. Jeg er meget tilfreds med å kunne overlevere Volvo Trucks Europe til henne, sier Roger Alm, president i Volvo Trucks.

-       Jeg føler meg beæret over å bli utnevnt til president Volvo Trucks Europe. Vi har en veldig spennende tid foran oss med innovasjoner som gjør transportløsningene både mer effektive og bærekraftige. Jeg ser virkelig frem imot å få utvikle virksomheten sammen med mine kollegaer, kunder og samarbeidspartnere, sier Heléne Mellquist.

For mer informasjon, kontakt:
Bjørn Inge Haugan
PR- og kommunikasjonsdirektør, Volvo Norge AS
E-post: bjorn-inge.haugan@volvo.com
Tlf: +47 97 97 79 97Volvo Trucks leverer komplette transportløsninger for profesjonelle og krevende kunder, og tilbyr et komplett utvalg av middelstunge til tunge lastebiler. Kundestøtten ivaretas av et globalt nettverk av 2100 forhandlere og verksteder i mer enn 123 land. Volvo-lastebiler monteres i 15 land over hele verden. I 2018 ble det solgt mer enn 127 000 Volvo-lastebiler på verdensbasis. Volvo Trucks er en del av Volvo Group, en av verdens ledende produsenter av lastebiler, busser, anleggsmaskiner og motorer og transmisjoner for maritimt og industrielt bruk. Volvo Group tilbyr også komplette løsninger innen finansielle tjenester. Alt Volvo gjør, er basert på kjerneverdiene kvalitet, sikkerhet og miljøhensyn.