Lastebiler

×

VISTA – Verdens største servicemarkedskonkurranse

Volvo har nå startet en ny runde av verdens største konkurranse for servicemarkedsmedarbeidere.
VISTA – Verdens største servicemarkedskonkurranse

Registrering åpnet 4. september for Volvo International Service Training Awards (VISTA) - verdens største servicemarkedskonkurranse - der mer enn 18.000 servicemedarbeidere fra Volvo Trucks og Volvo Buses globale forhandlernettverk anslås å delta. Gjennom samarbeid og kompetanseutvikling, ønsker VISTA å tiltrekke seg og vedlikeholde dyktige servicemarkedsmedarbeidere.

VISTA har lang tradisjon i Norge, og vi ser hvilken verdi denne konkurransen har for kompetanseheving og lagånd. Denne gang har vi en målsetning på drøyt 120 team som gir rundt 500 deltakere. Dette utgjør nær 70 % av alle våre servicemarkedsmedarbeidere, sier Stein Grüner, ansvarlig for kompetanseutvikling i den norske Volvo - organisasjonen.

Teamene konkurrerer først i 2 innledende teoretiske webbaserte runder som hver har en innlagt tilleggsrunde. Totalt er det rundt 90 spørsmål/problemstillinger som skal løses på disse innledende runder.

De 5 beste norske teamene kommer til semifinalen der det blir både teoretiske og praktiske oppgaver, og det beste av disse 5 teamene går videre til en finale i Brasil i juni 2018,  der de konkurrerer med 40 team fra hele verden.

Høyt kvalifiserte og motiverte medarbeidere gjør det mulig for Volvo Trucks-verksteder å utføre feildiagnostisering og reparere lastebiler og busser «rett første gang», i tide og til høye kvalitetsstandarder. Disse ferdighetene er nøkkelen til å hjelpe kundene med å oppnå maksimal driftstid og lønnsomhet for sine lastebiler og busser.

Selv om VISTA er en konkurranse, er hovedmålet å oppmuntre til samarbeid, bygge lagånd og stolthet, samt oppmuntre til egen kompetanseutvikling. VISTA er et viktig hjelpemiddel for servicemarkedspersonell til å øke sin kunnskap og forbedre kvaliteten på sitt arbeid, noe som vil føre til bedre kundeservice og økt kundetilfredshet.

Bildetekst: Dette laget fra den norske forhandleren Wist Last & Buss AS i Trondheim deltok i finalen ved forrige konkurranse. Laget bestod av Stian Skogstad, Rune Rambraut, Odd Aril Rian, og Peter Pogacs. De tok en flott 11 plass i verdensfinalen.

Totalt deltok det over 4000 lag i VISTA 2015-2016.

VISTA 2017-18 teamwork: Målet med VISTA å oppmuntre til samarbeid, bygge lagånd og stolthet, samt oppmuntre til egen kompetanseutvikling. VISTA er et viktig hjelpemiddel for servicemarkedspersonell til å øke sin kunnskap og forbedre kvaliteten på sitt arbeid, noe som vil føre til bedre kundeservice og økt kundetilfredshet.

29. September, 2017

For ytterligere informasjon kontakt Volvo Truck Corporation Norway v/Stein Grüner, telefon +47 23 17 66 16/Mobil + 47 90 86 05 89, e-post stein.gruner@volvo.com

For flere opplysninger om VISTA, vennligst besøk http://vista.volvo.com/

For flere pressemeldinger og nyheter fra Volvo Group, vennligst besøk www.volvogroup.com/press.

Bilder