Lastebiler

×

Litra AS 100 år med utstilling og bursdagsfest!

I helgen feiret Litra AS sitt 100 års jubileum. Lørdag formiddag ble publikum invitert til feiring med stor lastebilutstilling pølser og kake til alle på plassen utenfor Haakons hall og på kvelden benket alle ansatte med følge seg i en Haakons Hall som for anledningen var omgjort til en gedigen festsal.
Litra AS 100 år med utstilling og bursdagsfest!

Mange hundre besøkte utstillingen og deltok i feiringen på lørdag. Samtidig ble alle ansatte kjørt i busser til Birkebeiner Skistadion der det var konkurranser, lunsj og deretter delte man seg i fire grupper og deltok i aktiviteter.

Festen på kvelden ble høydepunktet. En fantastisk pyntet festsal ventet 550 festdeltakere som fikk oppleve en kveld utenom det vanlige. Sjefen selv, konsernsjef Vegard Narmo, ankom lokalet gjennom et røykteppe og i blitzlys, i en Volvo FH16 som Volvo-leverandøren hadde kledd i en forkrommet folie, det formelig gnistret av bilen. Dette var jubileumsbilen som kommer til å bli lagt merke til på norske veier.

En flott middag ventet så gjestene før artister som Elisabeth Andreassen og gruppa Arvingarna sørget for underholdning med trøkk i. Festen ble avsluttet med dans og godt drikke.

Lillehammer 24. september 2017

Bilder