Lastebiler

Norge

×

Hold deg oppdatert med kundeportalen Volvo Connect

| 3 min å lese | 3 min å lese
Volvo Trucks’ kundeportal Volvo Connect samler viktig informasjon om din transportvirksomhet på ett sted, noe som sikrer langt bedre driftstid og produktivitet.

Volvo Trucks har utviklet Volvo Connect, en fleksibel, langsiktig digital løsning, for å støtte alle sider av transportvirksomheten. Volvo Connect kobler sammen viktige funksjoner og programmer i ett brukervennlig grensesnitt. 

Volvo Connect er tilgjengelig når som helst, hvor som helst, via et stort utvalg av enheter og skjermstørrelser. Med det intuitive grensesnittet kan brukerne planlegge ruter, administrere kjøre- og hviletider og følge med på posisjonen til lastebilene underveis. Det er også enkelt å planlegge service og sjekke reparasjons- og vedlikeholdsloggen til kjøretøyene, noe som bidrar til å forhindre uforutsett driftsstans og dermed holder hjulene i gang. 

Get detailed information about the status on vehicle level.

Abonnentene får tilgang til nyttige rapporter som analyserer de viktigste aspektene ved driften, som sjåførytelse, drivstoffeffektivitet og miljøpåvirkning. Rapportene viser også hvor det er rom for forbedringer, og gir anbefalinger om hvordan du gjennomfører forbedringene. Plattformen er også nyttig for transportledere og sjåfører som må holde kontakten og dele relevant informasjon om for eksempel trafikkforsinkelser og raskeste vei til målet.

«Ved å kombinere tilkoblede tjenester og dataanalyser åpner vi opp for helt nye muligheter til å støtte kundene våre. Og det er dette Volvo Connect dreier seg om.»

Ikke minst er grensesnittet for Volvo Connect svært fleksibelt og kan enkelt tilpasses individuelle behov. Rapportene kan konfigureres basert på parametere som er viktige for den enkelte virksomhet, og informasjonen kan vises og presenteres i henhold til personlige preferanser. 

Markedsplassen, der brukerne kan abonnere på et stadig større antall nyskapende tjenester fra Volvo Trucks og partnere som er relevante for virksomheten, gjør at Volvo Connect hele tiden utvikler seg og ligger i forkant som leverandør av digitale tjenester til lastebilbransjen.  

«Ved å kombinere tilkoblede tjenester og dataanalyser åpner vi opp for helt nye muligheter til å støtte kundene våre. Det er dette Volvo Connect dreier seg om», sier Karin Falk, Senior Vice President, Services & Customer Quality. 

Funksjoner og fakta

Kart
Via et ryddig og oversiktlig skjermbilde kan du enkelt overvåke posisjonen til kjøretøyene dine. Popup-vinduer gir ytterligere informasjon, om for eksempel kjøretøystatus, varsler og sjåførtider. Se hvor kjøretøyene befinner seg i sanntid, og få informasjon om trafikk, veiforhold, drivstoffnivåer og historiske posisjoner. 

Rapporter
Intelligente, brukervennlige rapporter tilpasset dine behov og preferanser. Samler og analyserer kjøretøy- og sjåførdata. Viser hvor det er mulig å spare drivstoff for å redusere kostnader og CO₂-utslipp. Sporer kritiske sikkerhetsindikatorer. 

Aktiva
Få umiddelbar oversikt over status for hele flåten og med ett klikk status for hvert enkelt aktivum i sanntid. Vis dekktrykkovervåking, varsler, advarsler og meldinger. 

Kalender
Få raskt oversikt over planlagt service og reparasjon for lastebilene dine. Du kan også legge til dine egne planer for andre aktiviteter knyttet til kjøretøy og aktiva, samt bekreftede bestillinger fra Volvo Trucks-verkstedet for å planlegge tilgjengeligheten for kjøretøyene. 

Sjåføraktivitet
Forenkler planleggingen ved å gi nøyaktige opplysninger og anbefalinger om sjåføraktiviteter. Få en oversikt over sjåførene, med nåværende aktivitet og gjenværende tillatte kjøretid. Oversikten omfatter også nedlastbare ferdsskriverdata, rapporter om overtredelser og aktivitet, og prognoser for sjåførtider.

Verkstedshistorikk
Viser en oversikt over reparasjoner og vedlikehold og gir detaljert informasjon om arbeid som har blitt utført på hvert enkelt kjøretøy av Volvo Trucks-verkstedet. Dette bidrar til å forhindre uforutsett driftsstans og holder dermed hjulene i gang. 

Enkelt å komme i gang
Volvo Connect er gratis. Det er imidlertid hvordan du fyller på og bruker det, som er viktig. Du abonnerer på tjenestene du selv ønsker, og som tilfører virksomheten din verdi.

Rollebasert tilgang
Alle kan ha nytte av Volvo Connect – fra lastebileiere og flåtesjefer til sjåfører, transportledere og administratorer. Brukerne har rollebasert tilgang til tjenestene, funksjonene, informasjonen og nyhetene som er mest relevant for dem.

Spesialtilpasset for deg
Volvo Connect kan enkelt tilpasses individuelle behov. Du bestemmer hvordan oppsettet skal være. Volvo Connect er dessuten tilgjengelig via et stort utvalg av enheter, uansett hvor og når du trenger det.

Også for blandede flåter
Volvo Connect gjør det også mulig å integrere data fra eksterne systemer og bruke data fra alle kjøretøyene dine, uavhengig merke.