Service – ett skritt foran

Serviceplanen for Volvo FMX: skreddersydd for din virksomhet

Planlagt rundt deg

Med en gratis Volvo Service plan slipper du å være på verksted når du har behov for å være på anleggsområdet – forebyggende vedlikehold planlegges på forhånd og er skreddersydd etter driften. Når du besøker verkstedene våre, mottar du Volvo Originalservice fra våre svært kvalifiserte Volvo-sertifiserte mekanikere, som bare bruker Volvo Originaldeler.

Service på Volvo-måten
Kontrakter holder din Volvo FMX i topp stand

Volvo Blue-kontrakt

Blue-servicekontrakten holder Volvo FMX i topp stand. Forebyggende vedlikehold tas hånd om, og kostnadene bestemmes på forhånd – slik at du har bedre oversikt og kontroll over driften. Dette øker også driftstiden, reduserer de totale eierkostnadene gjør at du alltid har en topp vedlikeholdt lastebil.

Volvo Blue-kontrakten
VAS On Call-knappen på instrumentbordet setter deg i direkte forbindelse med servicepersonell

Volvo Action Service On-Call – bare trykk på knappen

Stoppet opp? Trykk på VAS On Call-knappen på dashbordet, og så kobles du til en operatør. Operatøren vet din nøyaktige posisjon og har chassis-IDen, og vedkomne kan videresende eventuelle feilkoder til mekanikeren. Slapp av. Hjelpen er på vei og du er straks tilbake på veien igjen.

Mer om Volvo Action Service
Flåtesjef med kontroll.

Full kontroll med Dynafleet

Dynafleet Kjøretøystatus gir flåtesjefen din en oversikt over advarsler og alarmer i lastebilenes instrumentgrupper. Dette legger til rette for planlegging av proaktivt vedlikehold og økning av driftstiden.

I-Shift: trygg og tidsbesparende kraftoverføring

Tidsbesparende kraftoverføring

I-Shift gir deg overlegne kjøreegenskaper, men fordelene stopper ikke med dette. Assisterte girskift gir mindre belastninger på drivlinjen og dekkene, og levetiden til koblingen økes. Intervallet mellom oljebytter har økt til 450 000 km. Vi har også forbedret diagnoseveiledningen. Velg I-Shift i Volvo FMX, og bruk mindre på verksted og mer tid på arbeidsoppgavene.

Se hva annet I-Shift kan gjøre
Undersiden på Volvo FMX beskyttes mot skader

Alle viktige deler beskyttes

Når du er på anleggsområdet eller kjører i vanskelig terreng, er det alltid en risiko for at underkroppen til lastebilen skal ødelegges. Eller det pleide å være det. Det bakre luftfjæringssystemet GRAS-G2 har gitt Volvo FMX en bakkeklaring på 300 mm. Vi har plassert alle viktige deler – blant annet bremsene – over bakakselen og beskyttet motoren med en 3 mm beskyttelsesplate. Det skal derfor mye til før du havner på verksted.

Bli kjent med chassiset
Solide støtfangere som enkelt kan repareres, forlenger levetiden til lastebilen

Fronten som ikke lar seg stoppe

Fronten til Volvo FMX er utformet for driftstid. Stålstøtfangeren som er dekket av polypropylen, bevarer formen etter humper og slag. Synlige festedeler gjør at du sparer tid på verkstedet siden du kan bytte ut støtfangeren og panelene selv.

Hvis du blir stående fast, kan du slippe ut slepeenheten i støpejern, og et annet kjøretøy kan slepe deg ut på kort tid. Det skal også mye til å ødelegge en frontlykt – frontlyktene er plassert høyere oppe, og har utbyttbare beskyttere til bruk på og utenfor veien

Ta en titt på fronten
Finn nærmeste forhandler

Tid til mer driftstid?

Den lokale Volvo Trucks-forhandleren kan gi deg en trinnvis gjennomgang av driftstidsfunksjonene til Volvo FMX. Bare stikk innom eller ring forhandleren.

Finn nærmeste forhandler