Dynamic Steering gjør sjåførene mindre trøtte, og gjør det mindre slitsomt å kjøre under tøffe forhold

Volvo Dynamic Steering

Kjør forover. Snu. Rygg. Snu. Hvis det bare var så enkelt å manøvrere på et anleggsområde. Når forholdene er vanskelige og det er lite med plass, går det ut over nakke, rygg og skuldre. Eller de gjorde det tidligere. Med Volvo Dynamic Steering blir forstyrrelser slukt før de når frem til musklene. Du kan snu på rattet med én finger – og redusere kroppstrettheten med opptil 85 %.

Prøv Volvo Dynamic Steering
I-Shift-girkassen er godt tilpasset krevende terreng

I-Shift – verdens smarteste girkasse

I-Shift er enkel, pålitelig og supereffektiv og er vårt mest populære kraftoverføringssystem. Vanskelig terreng er ikke lenger vanskelig, og du kan enkelt manøvrere med lavere risiko for å bli stående fast, og du sparer opptil 5 % drivstoff i tillegg.

I-Shift har også blitt forsterket og oppgradert for å dekke behovene ved svært krevende bruk. I tillegg er den tilgjengelig for alle akselkombinasjoner, også lastebiler med en foraksel med drift.

Bytt til I-Shift
Dynafleet gir deg oppdaterte data om lastebilene dine, og gjør det enklere å drive lønnsomt

Dynafleet – får maks produktivitet

Steder, laster og nivåer. Sjåførtider. Utslippsrapporter. Drivstofforbruk. Dynafleet gir deg sanntidsdata om alle lastebilene dine og hjelper deg å øke produktiviteten og ta mer lønnsomme beslutninger.

Utforsk Dynafleet
Lær hvordan du får fullt utbytte av Volvo FMX til anleggsarbeid

Øk ferdighetene

Anleggskjøring er arbeid for spesialister, og riktige ferdigheter kan utgjøre hele forskjellen. Kurset Anleggsarbeid er en del av Volvo Trucks' sjåføropplæringsprogram. Du lærer deg teknikker for terrengkjøring som løfter kjøringen til et høyere nivå. Det hjelper deg også å få størst mulig utbytte fra lastebilens terrengkjøringsfunksjoner og øke ytelsen. Dette gjør at arbeidstiden på anleggsområdet blir så produktiv som mulig.

Kurset Anleggskjøring
Et smart chassis kan øke produktiviteten

Smart chassis

Kan et chassis gjøre deg mer produktiv? Dette kan. Den bakre luftfjæringen GRAS-G2 gir en enestående bakkeklaring på 300 millimeter, og underkroppen er så godt beskyttet at bare de aller største steinene er til bry. Bedre veigrep og færre vibrasjoner gir raskere og mer komfortabel kjøring, noe som kan øke produktiviteten med opptil 10 km/t i økt gjennomsnittshastighet.

Utforsk chassiset
Økt lastekapasitet gjør at du sparer penger

Ekstra last

En av de mest effektive måtene å øke produktiviteten på er å økte lastekapasiteten. Derfor har vi forsterket fjæringen foran fra 18 tonn til 20 tonn. Hvis du må kunne frakte svært tung last, kan du nå få lastebiler fabrikklevert med fem aksler, slik at du slipper å bruke tid og penger hos påbyggeren.

Les mer om konfigurasjoner med fem aksler
Volvo Originaldeler forlenger levetiden på lastebilen, og lar deg arbeide mer effektivt

Produktive deler

Volvo Originaldeler opprettholder lastebilens Volvo-kvalitet. Lastebilen holder seg på området lenger, den kan drives mer effektivt, og du kan jobbe mer effektivt. Med et nettverk bestående av verksteder i 140 markeder over hele verden og et avansert logistikksystem som sikrer levering i tide, er delen du trenger, aldri langt unna.

Utforsk Volvo Originaldeler
Finn nærmeste forhandler

Få maksimal produktivitet

Ring eller besøk din lokale Volvo-forhandler. De hjelper deg å få maksimalt ut av hver eneste mil.

Finn nærmeste forhandler