Volvo FMX-støtfangeren har et polypropylenbelegg

Støtfanger med dobbel styrke

Støtfangeren i høykvalitetsstål er robust. Så robust at du kan kjøre rett inn i en haug med steiner og knapt merke noen skader. Den har også et tykt polypropylenbelegg som beskytter støtfangeren.

Støtfangeren er konstruert i tre deler og har lett tilgjengelige skruer som gjør at du kan bytte ut deler selv – du slipper å dra på verkstedet og får mer driftstid.

Systemet for underkjøringsbeskyttelse foran beskytter bilpassasjerer

Systemet for frontmontert underkjøringsbeskyttelse (FUPS)

Hele den lavere fronten er konstruert som en boks. De enkelte delene fungerer sammen og gjør fronten utrolig robust og elastisk i tilfelle en frontkollisjon med et annet kjøretøy. Den frontmonterte underkjøringsbeskyttelsen er utformet til å beskytte personbilpassasjerer ved å gi etter bakover og absorbere noe av kraften.

Beskyttelsesplaten beskytter motoren og gir mindre støvvirvling

Beskyttelsesplaten

Terrengkjøring kan være farlig for motoren. Derfor har Volvo FMX en nyutviklet beskyttelsesplate på 3 mm (tilvalg) som beskytter bunnpanne, slanger og kjøler. Alt som er ømtålig ved terrengkjøring er beskyttet – også ved rygging. Hvis du kjører i et svært støvete miljø, reduserer platen støvvirvelen under bilen.

Finn nærmeste forhandler

Begynn med fronten

Begynn med fronten. Når du beveger deg rundt Volvo FMX, vil du oppdage at det er vår mest robuste lastebil noensinne. Spør din Volvo Trucks-forhandler om å låne nøklene.

Finn nærmeste forhandler