Volvo FMX-farge

Det er ikke svart. Det er ravnsvart

Vi har utviklet en eksklusiv svartbrun farge spesielt for interiøret til Volvo FMX, som vi har kalt fargen Ravn. Fargen gjør at smuss og flekker er mindre synlige, og dette gjør den perfekt for anleggskjøring.

Informasjonspakke om Volvo FMX

Lett synlig informasjon

Med instrumentgruppen plasseres viktig informasjon foran og i midten, mens brytere og instrumenter som ikke brukes så ofte, plasseres lenger borte. Med de fleksible bryterne kan du velge hvilke funksjoner som skal være nærmest rattet.

Volvo FMX-funksjoner

Lett tilgjengelige funksjoner

Flere funksjoner er flyttet fra spakene til bryterne og instrumentene som er integrert i rattet. De er logisk gruppert i henhold til hvilke funksjoner de har, i tillegg til at de er enkle for fingrene å finne.

Rikelig med oppbevaringsplass

Masse plass til tingene dine

Den romslige oppbevaringsplassen foran, under køyen, bak og utvendig kan skreddersys etter behov. Et elektrisk tørkeskap kan monteres på overkøyen eller veggen i førerhuset, og det sørger for effektiv tørking av klær, håndklær og sko.

Det er lett å holde seg organisert med de mange oppbevaringsrommene. Det lille fuglebadet på toppen av dashbordet er perfekt for småting. Her har du for eksempel plass til penner, telefon og lader. Det finnes til og med en utbrettbar flaskeholder.

Volvo FMX-ratt

Et supert ratt

Rattet er enkelt å justere, og du får god plass til knærne. Den ergonomiske utformingen av rattet gir mange gripemuligheter – som gjør at rattet er behagelig hele arbeidsdagen. Hvis du vil unne deg litt ekstra luksus, kan setet trekkes i skinn.

Den nye førerstolen

Et sete som skiller seg ut

Med førerstolen får du utmerket støtte, rekkevidde og benplass, og den kan justeres 20 cm horisontalt og 10 cm vertikalt. Du kan velge mellom fire ulike setetrekk, og du kommer til å sitte mer behagelig enn noen gang tidligere.

En romslig underkøye

En smart måte å sove på

Ikke sett søvnkvaliteten på spill bare fordi du tilbringer natten i førerhuset. Underkøyen er 70 cm bred med fjærer på 16 cm og du kan velge mellom tre fasthetsnivåer. Du kan styre lyset i førerhuset, vekkerklokken, parkeringsvarmeren, lydsystemet, vinduene og låsene helt uten å gå ut av køyen.

Volvo FMX-systemer for tjenester

Tjeneste- og infotainmentsystem

Brukervennlig navigasjon, Dynafleet, forbedret kommunikasjon og lydunderholdning av høy kvalitet. Volvo Trucks’ integrerte system for tjenester og infotainment samler disse funksjonene i ett grensesnitt – en sjutommers berøringsskjerm. Du kan styre den manuelt, via talekommandoer eller ved hjelp av egne knapper på rattet.

En helt ny førerhusopplevelse.

brukervennlige Volvo FMX-systemer

Brukervennlig

Gjør det enklere å kontrollere tjenester og infotainment. Opplev alle fordelene: en bedre og tryggere sjåføropplevelse, enklere navigasjon og mer effektiv flåtestyring.

Systemet kombinerer lyd- og underholdningsenheten med Dynafleet- og navigasjonsfunksjonene.

Siden tjeneste- og infotainmentsystemene er integrerte, er de også enkle å styre. Berør skjermen, trykk på knappene på rattet, eller bruk stemmen din. Det som passer best for deg.

360° oversikt over eksteriøret

Under finner du en interaktiv oversikt over interiøret. Klikk på tekstboksene for å lese mer. Klikk på Fullskjermvisning for å få en enda bedre opplevelse. De beskrevne egenskapene og funksjonene er generelle, og kan avvike fra din lastebil.

VT

Klatre inn og nyt det du ser

Ta kontakt med din lokale Volvo Trucks-forhandler for å få en omvisning i førerhuset til Volvo FMX. Forhandleren vil mer enn gjerne vise deg rundt.

Finn nærmeste forhandler