Jo mer du bruker den, desto bedre ser den ut.

Asok George

Eksteriørdesigner, Volvo Trucks

Designfunksjoner gjør den mer robust: Volvo FMX viser bakkeklaring

Større. Bedre. Sterkere

Alle de kjente Volvo FMX-elementene er der, bare i en kraftigere og bedre utgave. Kufangeren er større og tøffere, og det samme gjelder hjørnestøtfangerne. Den midtre slepeenheten er laget av støpejern og kan trekke opptil 32 tonn. Og de nye frontlyktene er plassert høyere oppe for at de ikke skal skades eller bli ødelagte.

Karosseripanelene på Volvo FMX er konstruert for å kunne demonteres og skiftes enkelt

Tidsbesparende design

Legg merke til de synlige festene på hjørnestøtfangerne og karosseripanelene. De gir lastebilen et mer robust utseende, og du kan raskt bytte ut panelene selv. Det er en del av vår filosofi om å tilføre funksjonaliteten mer verdi – og redusere tiden du bruker på verksted.

Støtfangeren på Volvo FMX: solid og praktisk

Fronten – det handler om driftstid

Støtfangeren i stål har et lag med polypropylen og er laget for å tåle nesten enhver behandling og kjøring. Du kan velge mellom to beskyttere for de kraftige Bi-Xenon-lyktene. En 3 millimeter tykk beskyttelsesplate gjør at underdelen ikke skades. Uansett hvilken arbeidsoppgave du skal utføre, takler Volvo FMX jobben.

Finn ut mer om fronten
Volvo FMX innsteg

Skapt for anleggskjøring

Som anleggssjåfør er det mye inn og ut av førerhuset. Det lave nedfellbare innsteget med anti-sklidesign gjør at det går både raskere og tryggere. De tynne speilarmene gir utmerket sikt fremover, og det høye luftinntaket forbedrer sikten bakover. Hvis det skulle komme gjørme og søle på frontruten, er det bare å klatre opp fronten på førerhuset og fjerne det. Alle detaljer er utformet for deg og lastebilen.

Velg blant over 650 farger. Alle like miljøvennlige.

Nå kan du spare tid og penger ved å slippe å besøke et eget lakkeringsverksted – du kan få Volvo-førerhuset levert i den fargen du selv ønsker. Velg mellom fler enn 650 ulike toner og nyanser. Hvis du ikke finner det du leter etter, kan vi blande nesten hvilken som helst farge for deg.

Vil du ta en forhåndstitt? Bruk fargeleggingsverktøyet nedenfor.

Vær oppmerksom på at en dataskjerm ikke alltid viser fargene 100 % slik de er. Hvis du vil se korrekte farger, må du besøke en Volvo-forhandler. Vær oppmerksom på at ikke alle farger er tilgjengelige på alle modeller og markeder. Bildet viser en lastebil med maksimalt lakkeringsnivå.

Fargeleggeren inneholder alle tilgjengelige farger i salgssystemet. Mange av de faste fargene er også tilgjengelig med klart lag over. Hvis du ikke finner den ønskede fargen, ta kontakt med Volvo-forhandleren din.

VT

Gi den røff behandling

Gi den et spark. Stå på støtfangeren. Dytt frontlyktene. Din lokale Volvo Trucks-forhandler viser deg mer enn gjerne hvor robust Volvo FMX er.

Finn nærmeste forhandler