Volvo Dynamic Steering reduserer belastning på sjåførens nakke, rygg og skuldre med opptil 85 %

Volvo Dynamic Steering

Det gir en revolusjonerende kjøreopplevelse. Stabilt som et tog ved høye hastigheter. Uanstrengt kontroll ved lave hastigheter, og perfekt presisjon ved rygging. Volvo Dynamic Steering øker styringskraften med opptil 85 % – dette gir vesentlig mindre belastning på nakke, rygg og skuldre.

Volvo Dynamic Steering
Volvo Dynamic Steering

I-Shift – verdens smarteste girkasse

I-Shift er enkel, pålitelig og supereffektiv og har forvandlet lastebilbransjen. Sjåfører elsker I-Shift fordi de slipper tunge clutcher og spaker og alle girskift er perfekt timet. Det sørger også for drivstoffsparing på opptil 5 %.

Bytt til I-Shift
Den nye Volvo FM betyr mer nyttelast

Flere lastebiler har gått opp i vekt. Ikke denne. Programmet for vektoptimalisering har gjort Volvo FM 75 kilo lettere – uten at det går utover andre funksjoner, siden programmet er skreddersydd til bruksområdene for hver lastebil.

Når totalvekten til lastebilen nærmer seg 18 tonn, tar ett ekstra kilo på trekkvognen tre kilo fra nyttelasten som følge av motvekten. Dette vil si at vekttapet til Volvo FM er verdt tre ganger mer i nyttelastpotensial – hele 225 kilo ekstra. Dette gjør deg mer produktiv. Hver eneste kjøretur er mer lønnsom.

Det perfekte førermiljø i nye Volvo FM

Det perfekte arbeidsmiljøet – for arbeid og hvile

Fra øyeblikket du klatrer inn i Volvo FM (vmed lavt innsteg) til øyeblikket du er ferdig for dagen, er alt konstruert for at du skal være produktiv når du er på veien. Og fortsatt ha det behagelig når arbeidsdagen er slutt.

Ta en titt inn i førerhuset
Dynafleet bidrar til maksimal produktivitet

Dynafleet – får maks produktivitet

Steder, laster og nivåer. Sjåførtider. Utslippsrapporter. Drivstofforbruk. Dynafleet gir deg sanntidsdata om alle lastebilene dine og hjelper deg å øke produktiviteten og ta mer lønnsomme beslutninger.

Utforsk Dynafleet
Finn nærmeste forhandler

Bli mer produktiv

Snakk med din lokale Volvo Trucks-forhandler. De hjelper deg å få maksimalt ut av hver eneste mil.

Finn nærmeste forhandler