Chassis som enkelt kan spesifiseres for alle typer transportoppdrag

Hvor fleksibel er den?

Svært. Drivstofftankene kan plasseres på begge sider. Vi kan endre plasseringen av verktøykasser, drivstofftanker og AdBlue-tanker. Lengden på den bakre rammen kan justeres i trinn på 50 mm. Vi tilbyr et bredt utvalg akselavstander. Vi kan skreddersy alt på fabrikken etter akkurat de spesifikasjonene du vil ha.

Se chassiskonstruksjonen
Volvo FM – skreddersydd fra fabrikken

Fabrikkgaranti

Din Volvo FM blir unik. Så snart den er bestilt, vil fabrikken bygge den etter spesifikasjonene. Chassiset kan skreddersys i fabrikken for ekstreme bruksområder. Dette til sammen gir bedre kvalitet, kortere leveringstid og en mer fullstendig garanti – hele Volvo-pakken.

Med Volvos påbyggergrensesnitt er det enkelt

Smart kabling

Påbyggergrensesnittet til Volvo FM gjør det enkelt for påbyggeren å bruke lastebilens elektriske system for å tilpasse funksjoner. Grensesnittet forsyner hjelpeutstyret med strøm, og det gjør at sjåføren kan styre det fra dashbordet eller via fjernkontrollen.

Mer om grensesnittet for påbygging
Volvo FM med større akseltrykkapasitet

Akseløkonomi

Vi har økt akseltrykkapasiteten for å gjøre Volvo FM enda mer fleksibel. De lave chassishøydene og sterkere akselkonfigurasjonene hjelper deg med å finne den optimale løsningen – en løsning som gjør at du kan ta oppdrag konkurrentene ikke kan ta, og få mer fra oppdragene du har.

Teaser for forhandlersøkeren

Så mange alternativer

Volvo FM er så fleksibel at du kan spesifisere den akkurat slik du vil. Volvo Trucks-forhandleren kan hjelpe deg med å finne kombinasjonen som passer for deg.

Finn nærmeste forhandler