Volvo FM-kontor

Velkommen til kontoret

Avslappende, profesjonell og høyt utstyrsnivå – dette er arbeidsplassen der du har lyst å bruke tiden din. Farger og materialer er nøye utvalgt. Dashbordet bølger seg elegant rundt rommet. Den ekstra brede frontruten gir deg full oversikt over veien.

Det nye instrumentbordet til Volvo FM

Alt innenfor rekkevidde

Du slipper å lene deg. Du slipper å strekke deg. Du har alltid øynene på veien. I Volvo FM er instrumentene akkurat der du trenger dem. Viktig informasjon er lett synlig. Tilpassbare brytere gjør at funksjonene du bruker mest, er lett tilgjengelige. 

Massevis av oppbevaringsmuligheter i den nye Volvo FM

Rikelig med plass til utstyret ditt

Det er gjerne små ting, som penner, skrivebord, telefonen og yndlingskoppen, som gjør at du får jobben gjort. Derfor har vi sørget for rikelig med nyttig oppbevaringsplass. Den romslige oppbevaringsplassen foran, under køyen, bak og utvendig kan skreddersys etter behov. Med de mange oppbevaringsrommene er det lett å holde seg organisert. Det finnes til og med en PC-holder, søppelbøtte og sammenleggbar holder for toliters-flasker.

Den nye og behagelige førerstolen i Volvo FM

Sitter du godt?

Med førerstolen får du utmerket støtte, rekkevidde og benplass. Det kan justeres 20 cm fremover og bakover og 10 cm loddrett. Du kommer til å sitte mer komfortabelt enn noen gang tidligere.

Rattet i Volvo FM kan justeres loddrett og vippes

Den perfekte kjørestillingen

Rattet kan justeres 90 mm loddrett og vippes 28 grader. Det styres av en praktisk fotpedal og kan enkelt foldes sammen når du går inn eller ut av førerhuset. Den ergonomiske utformingen gir mange gripemuligheter – slik at rattet er behagelig hele arbeidsdagen. Hvis du vil unne deg litt ekstra luksus, kan setet trekkes i skinn.

Volvo FM-systemer for tjenester

Tjeneste- og infotainmentsystem

Brukervennlig navigasjon, Dynafleet, forbedret kommunikasjon og lydunderholdning av høy kvalitet. Volvo Trucks’ integrerte system for tjenester og infotainment samler disse funksjonene i ett grensesnitt – en sjutommers berøringsskjerm. Du kan styre den manuelt, via talekommandoer eller ved hjelp av egne knapper på rattet.

En helt ny førerhusopplevelse.

brukervennlig Volvo FM

Brukervennlig

Gjør det enklere å kontrollere tjenester og infotainment. Opplev alle fordelene: en bedre og tryggere sjåføropplevelse, enklere navigasjon og mer effektiv flåtestyring.

Systemet kombinerer lyd- og underholdningsenheten med Dynafleet- og navigasjonsfunksjonene.

Siden tjeneste- og infotainmentsystemene er integrerte, er de også enkle å styre. Berør skjermen, trykk på knappene på rattet, eller bruk stemmen din. Det som passer best for deg.

360° oversikt over eksteriøret

Under finner du en interaktiv oversikt over interiøret. Klikk på tekstboksene for å lese mer. Klikk på Fullskjermvisning for å få en enda bedre opplevelse. De beskrevne egenskapene og funksjonene er generelle, og kan avvike fra din lastebil.

Finn nærmeste forhandler

Hold deg avslappet

Still inn den perfekte kjørestillingen. Prøv sengen. Nyt utsikten. Hos din lokale Volvo Trucks-forhandler kan du sjekke alle førerhusfunksjonene og -fasilitetene til Volvo FM.

Finn nærmeste forhandler