Det er en imøtekommende og sikker arbeidshest.

Jonas Sandström

Eksteriørdesigner, Volvo Trucks

Volvo FM for lokaltransport og bydistribusjon

Urban design

Den er kraftig. Aerodynamisk. Bygget for veien. Men Volvo FM trives også i bygater. Utseendet er myket opp i forhold til noen av parhestene. Den er lavere også. Det gjør det enkelt for fotgjengere, syklister og personbilførere å få øyekontakt med sjåføren. Slik blir kjøreturene både triveligere og tryggere. 

De aerodynamiske linjene til den nye Volvo FM

En del av familien

Gjennomtenkt. Tegnet på nytt. Utformet på nytt. Mer gjenkjennelig enn noensinne. Med de aerodynamiske linjene og v-formede frontlyktene er Volvo FM uten tvil en del av familien. Den har alle kjennetegnene som gjorde den forrige modellen så populær. Med den dristige nye grillen har den fått litt ekstra personlighet.

Nye Volvo FM jevnlastbil med skappåbygg

Lavt, langt førerhus

Trenger du mer kapasitet? Utnytt plassen på toppen av taket med det lange, lave førerhuset. Førerhuset er montert på et ekstra lavt chassis, slik at det bare er 261,5 cm fra veien til taket, noe som gir god plass til biltransport og andre bruksområder der høyden er avgjørende.

Mer om det lave, lange førerhuset

360°-oversikt over eksteriøret

Under finner du en interaktiv oversikt over førerhuset. Klikk på tekstboksene for å lese mer. Klikk på Fullskjermvisning for å få en enda bedre opplevelse. De beskrevne egenskapene og funksjonene er generelle, og kan avvike fra din lastebil.

Velg blant over 650 farger. Alle like miljøvennlige.

Nå kan du spare tid og penger ved å slippe å besøke et eget lakkeringsverksted – du kan få Volvo-førerhuset levert i den fargen du selv ønsker. Velg mellom fler enn 650 ulike toner og nyanser. Hvis du ikke finner det du leter etter, kan vi blande nesten hvilken som helst farge for deg. Vil du ta en forhåndstitt? Bruk fargeleggingsverktøyet nedenfor.

Vær oppmerksom på at en dataskjerm ikke alltid viser fargene 100 % slik de er. Hvis du vil se korrekte farger, må du besøke en Volvo-forhandler. Vær oppmerksom på at ikke alle farger er tilgjengelige på alle modeller og markeder. Bildet viser en lastebil med maksimalt lakkeringsnivå. Fargeleggeren inneholder alle tilgjengelige farger i salgssystemet. Mange av de faste fargene er også tilgjengelig med klart lag over. Hvis du ikke finner den ønskede fargen, ta kontakt med Volvo-forhandleren din.

Finn nærmeste forhandler

Bli kjent med Volvo FM på nytt

Du har aldri hatt flere grunner enn nå til å gjøre deg kjent med Volvo FM på nytt. Hos din lokale Volvo Trucks-forhandler kan du oppleve alle funksjonene på nært hold.

Finn nærmeste forhandler