Nye drivstoffeffektive motorer for Volvo FL

Den urbane motoren

Volvo FL har en motor med ny utforming. Den er drivstoffeffektiv og har en bredere, flatere momentkurve og raskere oppbygging av kraft (selv på lave turtall). Den reagerer raskere, gir høyere gjennomsnittshastighet og sørger for overlegen kjørbarhet. Du kan ta deg frem i urbane miljøer mer effektivt og holde tidsskjemaet.

Bli kjent med motorene D5K og D8K
Den drivstoffbesparende I-Sync-girkassen

I-Sync – enkel, kraftfull, drivstoffeffektiv

Volvo FLs automatiske 6-trinns I-Sync-girkasse sørger for at du alltid ligger i riktig gir. Færre girskifter gir lavere drivstofforbruk – og lavere utslipp. Og med mindre slitasje på clutchen reduserer den også vedlikeholdskostnadene.

Hils på I-Sync
Abonner på Fuel Advice-tjenesten og få din personlige drivstoffveileder

Fuel Advice – reduser forbruket, konsekvent

Oppnå drivstoffmålene. Se at forbruket går ned etter hvert som du bli mer effektiv. Abonner på Fuel Advice-tjenesten og få din personlige drivstoffveileder. Med veiledernes jevnlige analyse, ekspertveiledning og praktiske støtte sparer du drivstoff umiddelbart, og du gjør fremskritt år etter år.

Hvor mye kan du spare med Fuel Advice?
Øk drivstoffeffektiviteten med Dynafleet og sjåføropplæring

Oppdag kraften fra dataene

Sammen kan Dynafleet og sjåføropplæringen hjelpe deg å spare opptil 7 % drivstoff.

Dynafleet – spor drivstoffeffektiviteten

Bli kjent med vårt intelligente flåtestyringssystem. Følg ytelsen til lastebilene og sjåførene i sanntid, og vis automatisk genererte drivstoffrangeringer. Deretter kan du sammenligne og oppdage trender, og implementere lønnsomme og drivstoffbesparende endringer.

Utforsk Dynafleet >

Sjåføropplæring – små endringer, store besparelser

Vårt kurs for effektiv kjøring hjelper deg med å få mest mulig ut av hver eneste dråpe med drivstoff. Den dokumentert tilnærmingen til Volvo Trucks Sjåføropplæring skaper drivstoffeffektive kjøremønstre og bærekraftige, langsiktige besparelser – og er mest effektiv sammen med Dynafleet-rapportene.

Volvos sjåføropplæring >

VT

Begynn med riktig trinn

Nøkkelen til sunn drivstofføkonomi er å begynne det riktige trinnet. Volvo Trucks-forhandleren din er ekspert på drivstoffsparing. Hvorfor ikke be om litt hjelp?

Finn nærmeste forhandler