Det nye Volvo FL-setet er blitt enda tryggere

Len deg tilbake. Stram til. Hold deg trygg

Det forsterkede setet og de forsterkede setefestene gir minimal bevegelse framover hvis det skulle skje en ulykke. Den nye nakkestøtten holder hodet ditt i ro og beskytter det godt. Det integrerte sikkerhetsbeltet beskytter deg med førsteklasses støtbestandighet. Når sikkerheten er på plass, trenger du bare å velge farge på setebeltet – svart eller en skarpere rødfarge?

Forsterket førerhus for å beskytte deg og dine medtrafikanter

Dobbel styrke

Hele førerhuset i FL er faktisk forsterket med så mye som 31 kilo ekstra stål for å beskytte deg i tilfelle en ulykke. For å redusere faren for skader ved et eventuelt sammenstøt har hele dashbordet, rattet og alle kontroller avrundede kanter.

Bakmontert underkjøringsbeskyttelse på Volvo FL

Beskytte deg og andre

Systemene for underkjøringsbeskyttelse foran og bak er utformet for å forhindre at personbiler blir sittende fast under lastebilen ved en kollisjon, og dermed redusere risikoen for passasjerskader. Vårt elektroniske stabilitetsprogram reduserer effektivt risikoen for skrens og velt. Programmet griper inn i farlige situasjoner ved å redusere motoreffekten og bruke bremser på hvert av lastebil- og tilhengerhjulene separat.

Les mer om sikkerhetssystemene våre her
De beste forutsetningene for å se – og bli sett

Bedre sikt

Se alt gjennom den store frontruten. Juster sikten med elektronisk eller manuelt styrte utvendige speil. Kom deg enklere fram gjennom trange gater med ekstra sidespeil. Og hold øye med lasten gjennom bakvinduet.

Volvo FLs tredelte støtfanger

Tredelt støtfanger

Støtfangerens stålhjørner gjør at den har overlegen støtbestandighet og reduserer risikoen for skader og reparasjonskostnader. Hvis du skulle oppleve en kollisjon, gjør de separate delene at skadeomfanget isoleres slik at du bare trenger å bytte ut de skadde delene.

Volvo FL med et avansert, fjernstyrt alarmsystem

Et sikkert system

Et omfattende, fjernstyrt alarmsystem bidrar til å holde Volvo FL trygg. Det er lett å aktivere dersom uønskede gjester skulle prøve å åpne dørene eller forstyrre bilen, og det gjør at du kan slappe av når du er borte fra lastebilen.

Bla gjennom det valgfrie sikkerhetsutstyret fra Volvo

Valgfritt sikkerhetsutstyr

Trenger du utvendige speil med oppvarming? En førstehjelpspakke? Eller en beskyttende film på frontruten? Vi kan utstyre din Volvo FL med det sikkerhetsutstyret du trenger.

VT

Trygg og sikker

Opplev det tøffeste førerhuset i klassen selv. Besøk din lokale Volvo-forhandler og ta en prøvetur.

Finn nærmeste forhandler