Volvo FL: et fullverdig medlem av Volvo-familien

En del av familien

Den lett avrundede aerodynamiske designen. De dristige linjene og grafikken. De karakteristiske V-formede lysene. Volvo FL er kanskje mindre enn sine kraftigere langtransportsøsken,men det er ikke noen tvil om hvor den stammer fra. Møt et fullverdig medlem av Volvo-familien.

Det nye utseendet til Volvo FL

Et merke på egenart

Den nye utformingen av Volvo FL gjør at det klassiske Volvo-jernmerket er løftet opp fra grillen og har fått en høyere, mer fremtredende plassering under frontruten. Dette gir inntrykk av at frontruten er større, som får det til å se ut som om sjåføren er nærmere gateplan, og lastebilen fremstår mindre truende i tett trafikk.  

Den aerodynamiske utformingen av nye Volvo FL

La vinden blåse

Volvo FL har et lett avrundet aerodynamisk design som reduserer luftmotstanden – og gir bedre kjøreegenskaper og lavere drivstofforbruk. Med det karakteristiske vaffelmønsteret sørger frontgrillen for en mer effektiv luftstrøm og enklere kjøling av både motoren og etterbehandlingsprosessen.

Volvo FL 4x4, for vanskelige veier

Et imponerende ytre

De karakteristiske stripene er spesialdesignet for Volvo FL 4 x 4, og gjør den tydelig forskjellig fra søsknene med tohjulsdrift. De gir også et ekstra robust inntrykk, og sørger for at bilen skiller seg ut i mengden.

360°-oversikt over eksteriøret

Under finner du en interaktiv oversikt over førerhuset. Klikk på tekstboksene for å lese mer. Klikk på Fullskjermvisning for å få en enda bedre opplevelse. De beskrevne egenskapene og funksjonene er generelle, og kan avvike fra din lastebil.

Velg blant over 300 farger. Alle like miljøvennlige.

Nå kan du spare tid og penger ved å slippe å besøke et eget lakkeringsverksted – du kan få Volvo-førerhuset levert i den fargen du selv ønsker. Velg mellom fler enn 300 ulike toner og nyanser. Hvis du ikke finner det du leter etter, kan vi blande nesten hvilken som helst farge for deg.

Vil du ta en forhåndstitt? Bruk fargeleggingsverktøyet nedenfor.

Vær oppmerksom på at en dataskjerm ikke alltid viser fargene 100 % slik de er. Hvis du vil se korrekte farger, må du besøke en Volvo-forhandler. Vær oppmerksom på at ikke alle farger er tilgjengelige på alle modeller og markeder. Bildet viser en lastebil med maksimalt lakkeringsnivå.

Fargeleggeren inneholder alle tilgjengelige farger i salgssystemet. Mange av de faste fargene er også tilgjengelig med klart lag over. Hvis du ikke finner den ønskede fargen, ta kontakt med Volvo-forhandleren din.

VT

Noe som fanger oppmerksomheten din?

Besøk din lokale Volvo Trucks-forhandler for å ta Volvo FL nærmere i øyesyn.

Finn nærmeste forhandler