Volvo FL-chassiset er en drøm for påbyggere

Rask og fleksibel

Volvo FL-chassiset kan bestilles med en standard utforming eller tilpasset alle typer krav og påbygg. Den firkantede og flate utformingen er robust og stiv, og gjør påbygging enklere. Rammen kan leveres med påbyggsfester. Og med Volvos instruksjoner for påbygging går det enda raskere. Dermed får du en lastebil som er skreddersydd for din virksomhet, så raskt og kostnadseffektivt som mulig.

Volvos instruksjoner for påbygging
En rekke ulike foraksler, alle sammen vedlikeholdsfrie

Vedlikeholdsfrie foraksler

Flere ulike vedlikeholdsfrie foraksler er tilgjengelige, avhengig av lastkravene dine. Lastekapasiteten varierer fra 4,0 opptil 7,1 tonn. Den drevne frontakselen til Volvo FL med firehjulstrekk har en lastekapasitet på 5,6 tonn.

Høy produktivitet – takket være det elektroniske kontrollsystemet

Rask og enkel lasting

Den elektronisk styrte fjæringen (ECS) kan brukes til å kontrollere luftfjæringsnivået, enten via brytere på instrumentbordet eller en kontrollenhet. Dette gir rask og effektiv lasting fra alle høyder.  

Velg mellom luft- og bladfjæring

Velg en fjæring som passer for deg

Avhengig av akseltrykket kan du velge luftfjæring, bladfjæring eller en kombinasjonsløsning.

Hjul for alle typer last

Velg hjul

Hvis du går for en D5K-motor, trenger du felger på 17,5 eller 19,5 tommer. Til tyngre lastebiler med 6-sylindrede motorer velger du 19,5 eller 22,5 tommer.

Elektronisk bremsesystem (EBS)

Volvo FL har trykkluftbremser med ventilerte skiver foran og bak. Det elektronisk styrte bremsesystemet (EBS) gir både tryggere og kortere bremselengde og medvirker til redusert bremseslitasje. Systemet omfatter ABS og et Brake Blending-system som utnytter lastebilens forskjellige bremser til å oppnå en mer enhetlig bremsing og redusere slitasje på både dekk og bremser. Den utvidede EBS-pakken omfatter også en bakkestoppfunksjon.

Finn nærmeste forhandler

Begynn å bygge

Besøk Volvo Trucks-forhandleren for å snakke om ulike oppsett og spesifisere den perfekte Volvo FL eller FL 4 x 4-lastebilen.

Finn nærmeste forhandler