Finn ut mer om vår Gold-kontrakt for Volvo FH-lastebiler

100 % driftstid – garantert

Kvalitetsdesign, overlegen service og et omfattende støttenettverk. Legg til telematikkteknologien og Volvo Gold-kontrakten og du har en garanti om 100 % driftstid. Det betyr at lastebilen din alltid vil være tilgjengelig når du trenger den. Hvis den ikke er det, skaffer vi en annen lastebil eller kompenserer deg økonomisk.

Øk driftstiden
Volvo FH16 – tekniker om bord

TELEMATICS GATEWAY – DIN MEKANIKER OM BORD

Med denne smarte teknologien kan verkstedet få informasjon om motor, kjørelengde og drivstofforbruk. Mekanikerne kan også se feilkoder og overvåke statusen til avgjørende komponenter (bremseklosser, clutch, batteri osv.). Denne omfattende overvåkningen reduserer antall uforutsette stans. Det gjør også at verkstedet er forberedt og klar når du ankommer, slik at du er tilbake på veien raskest mulig.

VAS On-Call – service når du trenger det, uansett hvor du er

Volvo Action Service On-Call – bare trykk på knappen

Må du plutselig stoppe langt fra folk? Trykk på VAS On Call-knappen for raskt å komme i kontakt med en konsulent som snakker norsk (lastebilen sjekker hvilket land fartsskriverkortet kommer fra). Konsulenten vet din nøyaktige posisjon og har chassis-IDen, og han eller hun kan videresende eventuelle feilkoder til mekanikeren. Bare sitt rolig, hjelpen er allerede på vei.

Skaff deg en VAS-knapp
Volvo FH16 – færre ulykker

Færre ulykker. Høyere driftstid

Vi er besatt av sikkerhet. Det ligger i DNA-et vårt. Det har fremste prioritet når vi lager alle våre lastebiler. Jo færre ulykker du opplever, desto mer er lastebilen (og sjåføren) på veien. FH er vår tryggeste Volvo. Noensinne. Den er fylt til randen med sikkerhetsfunksjoner for å beskytte lastebilen, sjåføren og andre trafikanter.

Møt verdens tryggeste Volvo
Finn nærmeste forhandler

Frister det med 100 % driftstid?

Din lokale Volvo Trucks-forhandler vet alt om hvordan du øker driftstiden. Det er bare å besøk eller ringe forhandleren.

Finn nærmeste forhandler